Eşim hollandadan başvuru yapcak vize için ben şimdi evrak olarak eşime
1.SINAV SONUC BELGEM
2.PASAPORT FOTOKOBİSİ TÜM SAYFA
3.A-B FORMULU
Bunları bugun holladaya postayla yolladım şimdi eşimin ne yapsı gerekıyor eksık varmı forumda dolaşdım biraz anlayamadım vize basvurusu sonuclanan arkadaşlardan yardım beklıyorum cunku herşeyı eksıksız olsun istiyoruz paylaşımlarınız için teşekkur ederımm iyi forumlar
Arkadaşlar vize için başvuru yapacam bi yardım edermısınız
Samenwonen olarak basvuru yapicaksiniz galiba???Nikah cuzdani en fotokopileri falanda gerekiyo formul a-b yi apostil yaptirman gerekiyo baskada birseye ihtiyac yok yani esinin oturum karti of ab pasaoportu maas bordroloru vs gibi seyler haricinde senin gonderecegin....
Allah kolaylik versin insallah en kisa zamanda vizen cikar kabul edilir...
Allah kolaylik versin insallah en kisa zamanda vizen cikar kabul edilir...
eşim hollandada basş vuracak şu aile nufus kayıt örneği lazımmı onu çevırmek gereklımı sadece onu yapmadım gerıye kalanın hepsını yapdık formul A-B apotsil yaptırdım
Sevgili arkadasım bizimde basvurumuz nl den oldu bizden istedikleri formul a ve formul b onlar için önemli olan aile kayıt örneğine gelince bizde yolladık ama herhangi bir tercüme felan istemediler bizden zaten aile nüfus kayıt örneğinide istememişlerdi ama biz fazladan olsun diye koymuştuk okudugum kadarı ile sizinde eksiğiniz yok en önemlisi apostil sorunu zaten onuda halletmişsiniz Allah yardımcınız olsun şimdiden....
Sevgili arkadasım bizimde basvurumuz nl den oldu bizden istedikleri formul a ve formul b onlar için önemli olan aile kayıt örneğine gelince bizde yolladık ama herhangi bir tercüme felan istemediler bizden zaten aile nüfus kayıt örneğinide istememişlerdi ama biz fazladan olsun diye koymuştuk okudugum kadarı ile sizinde eksiğiniz yok en önemlisi apostil sorunu zaten onuda halletmişsiniz Allah yardımcınız olsun şimdiden....
Evet apotsil yapdırdım ben A-B YE aile kayıt örneğını yolladım ama onun tercume ettırmedım sonra onun yuzunden ret gelır dıye korkuyorum ne bılımm
ya bu apotsil yaparken ilk önce aldığımız a-b formulunu tercume ettıp noterde onaylatıp öylemı apotsıl yaptıracağızz ben normal yolladım sadece apotsıl yaptırıdm çevırmedım notere onaylatmadım aklım karışdı yaw
şimdi a ve b formül kağıtları zaten uluslararası geçerli belgelerdir onların tercümesi gerekmez.
şimdi a ve b formül kağıtları zaten uluslararası geçerli belgelerdir onların tercümesi gerekmez.
aposit yaptırıyoruzya kaymakamlıkda muhur vuruyor o yazıyı tercume ettırmeye gerek varmı bana o tercume edılecek fılan dedı vize onaylanan arkdaşlar benı bir aydınlatın
aposit yaptırıyoruzya kaymakamlıkda muhur vuruyor o yazıyı tercume ettırmeye gerek varmı bana o tercume edılecek fılan dedı vize onaylanan arkdaşlar benı bir aydınlatın
Apostil kagitlarinin yurtdisindada gecerli olmasini sagliyor ve aldigin formul a-b cok dilli oldugu icin tercumeye gerek yok!!!!!!
Vizen kabul olurda almaya giderken Aile kayit ornegini Tercume ettirmen gerek aklinda soru isareti kalmasin rahat ol...
Apostil kagitlarinin yurtdisindada gecerli olmasini sagliyor ve aldigin formul a-b cok dilli oldugu icin tercumeye gerek yok!!!!!!
Vizen kabul olurda almaya giderken Aile kayit ornegini Tercume ettirmen gerek aklinda soru isareti kalmasin rahat ol...
Arkadasım hollanda icin hic bir evragı tercüme ettirmenize gerek yok eger olurda kagıtlara apostil yaptırmadan gönderdiyseniz üzülmeyin bi problem olmaz ama siz apostil yaptırmaya bakın tercümeye gerek yok.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol