Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Arkadaşlar Vize İçin Randevu Alacamda Yardım Edermisiniz

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 2.232 görüntülenme
Arkadaşlar pazartesi günü vize için gun alacam hangi belgeler gerekıyor tam olarak bir değişme varmı eşim hollandada birşey göndermesi gerekıyormu ben temmuz sonunda gidecem onun ıcın seyahat sigortası yaptırmak gerekıyormu birde noterlık bırşey varmı yenı vize almaya giden arkadaşlar bana yardımcı olursa sevınırım

SINAVA GİRECEKLER VE VİZE BEKLEYENLERIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN
yokmu yenı başvurda buluna yardım edecek
Merhaba arkadasım,

evrakları İKSden vize icin rendevu alacagınız zaman İKS size neler gerektıgını soyluyor.

1 - BAŞVURU FORMU ( KONSOLOSTLUKTAN ALIP DOLDURULACAK )

2 - 2 ADET FOTOĞRAF ( ARKAFONU BEYAZ )

3 - SINAVI GEÇTİĞİN BELGE ( KONSOLOSTLUKTAN ALDIĞINIZ )

4 - FORMÜL A ( NÜFUS DAİRESİNDEN )

5 - FORMÜL B ( NÜFUS DAİRESİNDEN )

6 - AİLE NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ ( NÜFUS DAİRESİNDEN )

7 - EVLİLİK CÜZDANI FOTOKOPİSİ

8 - EŞİNİZİN PASAPORT FOTOKOPİN

9 - SİZİN PASAPORT FOTOKOPİM VE KENDİSİ

10 - EN AZ 3 AYLIK SEYHAT SİGORTA POLİCESİ

seyahat sigaoratasını gideceginiz tarihe en 3 aylık olarak yaptırın. Birde noter hiçbirsey yok arkadaşım, hatta Apostilede ihtiyac yok.

umarım yardımcı olmustur
sağol kardeşım verdığın bılgıler için AİLE NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ hollandacaya çevrılıp noter tasdiki gerekıyormuş diyorlardı yaptırmama gerek yok yanı eşimin pasaportunun tum sayfalarımı gereklı evlılık cuzdanında hangı sayfalar gereklı kardeşım onalr ıcınde aydınla tbenı sana bolca dua edecem
Merhaba arkadasım,

NUFUS KAYIT ORNEGİNİ tercume ettirmene gerek yok. İKS yaptır diyebilir, ama gerekli degil. Tercume ettireyim icim rahatlasın dersende Notere ihtiyac yok. Bosuna o kadar para verme.

Konsolosluktaki görevli direk olarak bana söyedigi icin rahat konusuyorum. Yaptırdıgım bütün apostilleri koparıp geri verdi Bana. Eşinin pasaportunun bütün sayfalarına ihtiyac yok. sadece yazılı olan sayfalar lazım. Evlenme cüzdanına gelince, normalde onada gerek yok. Cunku Formul B alman gerekiyor. İkiside aynı işi görüyor.ama fazla evrak göz cıkarmaz. Evlenme cuzdanınında yazılı olan sayfalarının fotokopileri cekebilirsin.
eyvallah kardeşım bol bol dua ettım sana elın kolun ağrımasın ya ben halen ıks aramadım para hollandadan yatalı 2 hafta oldu aramayınca bırşey oluyor mu pin kodu almakmı gerekıyor ılla aramak ıcın paranın hesaba geçip geçmedığını nerden bılecem kımı arıyoruz bunla ilgili son olarakda vizeyı alınca kaç ay ıcınde hollandaya gıtmek gerekıyor 3 aymı 6 aymı ona göre haraket edecem cevabın ıcın cok cok sağol kardeşım
Presedur genelde şöyle işler;

Para hollandadan yattıysa. 5 iş gununde hesaba gecmiş olur. hangi konsolosluga gideceksen o konsoloslugu arayıp sorarsınız vizenin gelip gelmedigini.

Gelmisse İKSyi arayıp vize için randevu alırsınız.( tabi once bankaya para odemeniz gerekiyor İKSyi aramadan once) kredi karınız varsa ödemeyi telefonda yapabiliyorsunuz.

Vizeyi almaya gittiginiz zaman size ne zaman gitmek istediginizi sorarlar. sizin soylediginiz tarih itibariyle 3 ay icerisinde gitmeniz gerekiyor.

Atıyorum, yarın gidip agustos icin vizenizi alabilirsiniz.
sağol kardeşım eşimin hangı pasaportunu fotokobisi çifte vatandaşlığı var hollandamı turk pasaportumu yoksa ıkısınıdemı cektıreyım
Rica ederim,

Cift pasaport hakkında bilgim yok. Fakat, ben olsam ikisinide götürürdüm. Yada önceki işlemlerde hangisini kullandıysanız onu kullanın.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol