Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

arkadaşlar vizem çıktı

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 4.068 görüntülenme
dün mektup gelmiş vizem geldi arkadaşlar uzun bekleyiş sona erdi çok mutluyum allah bekleyen herkese sabır versin...
ne güzel :) hayırlı olsun rabbim yolunuzu açık etsin inşallah..

ne kadar sürede çıktı peki?
teşekkür ederim arkadaşım.

mart 27 de evrakları gönderdik

mart 30 unda işleme aldılar

7 mayıs eksik evrak mektubu geldi

29 mayıs eksik evrakları postaladık

10 haziran da vize mektubu geldi
hadi hayirlisi

Tebrikler
tebrik ederim.

bundan sonrasi icin bol sanslar dilerim.

Hollandaya gelince anladimki, Turkiyedeki isler isin en kolay kismiymis:) esas zorluk burda basliyor arkadaslar.

selamlar...
yardımlarınız için herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar... haklısınız esas maraton oraya gidince başlayacak allah hepimizin yardımcısı olsun...
cok cok cok tebrik ederim arkdsm gozunuzaydin rabbim sagsalim esinize yeni yuvaniza kavusmayida nasip etsin ins ins ins...ne guzel yine yeniden vizem cikti haberlerini duymaya basladik devamida gelir ins ins ins :geek: :geek: :geek:
konsolosluğu aradım ama henüz birşey söylemediler biz paranın yatıp yatmadığını göremeyiz dedi bir bayan.eşimde istanbulda çarşamba gidecek vize alan arkadaşlar acaba yetişirmi benim işlemlerim çarşambaya kadar bileti erteletelim mi?
paranin sistemde gozukmesi bazen 4-5 gunu buluyor. ben 6 gun bekledim.

haberin olsun...

selamlar.
tebrik ederim arkadaşım. gözün aydın. ne zamandır da görüşemedik yolun açık olsun.
çok teşekkür ederim canım darısı başına tez zamanda inşallah seninkide gelir ....
arkadaşlar biraz önce kargo pasaportumu getirdi.allahın izniyle pazar günü gidiyorum uzun bekleyiş sona erdi.darısı tüm bekleyenlerin başına ...herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun
Hadi hayirlis...

Tebriklerr :ugeek:
teşekkür ederim..sizlerin sayesince :)
Hayirli ugurlu olsun arkadasim tebrikler

:geek: :ugeek: :geek: :ugeek:
cikmazsokak yazdı:
teşekkür ederim..sizlerin sayesince :)

hayirli yolculuklar arkdsm yolculuk babalar gununde demek,rabbim sagsalim esinize yuvaniza kavusmayi nasip etsin ins ins ins...
gözün aydın bundan sonraki hayatında basarılar ve mutluluklar..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol