S.a arkadaslar.Rabbime cok şükür vizem cıktı.Cok mutluyum :) Sonunda hayırlısıyla kavusuyorum eşime.Darısı bekleyenlerin basına.Rabbim bu mutlulugu hepinize yaşatsın inşAllah inşAllah inşAllah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
ArKadasLar viZem cıkTı :) Cokk $üküR
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Çok sewindim. İnşaallah aynı mutluluğu bizlerde yaşayabiliriz hayırlısıyla. Sen hollandadan mı başvurdun vizeye bir de ne kadar zamanda geldi vizen?
aaaaayyyyyyyyyy cnm cooook sevindim inanki canim yaaa,,,rabbim sagsalim esine yuvana kavusmanida nasip etsin,,,,sende inburgeringsexamenda ugrasanlar kismina transfer oldun hayirli ugurlu olsun arkdsm,,
sansli cok tşk ederim canım.Evet öyle oldu artık cok şükür bu streste bitti.Ne oldu ne bitti derken ömrümden ömür gitti :) Darısı bekleyen arkadaslarımın basına.
hatice biz 1 ay bekledik canım gecen ay'ın 10unda verdik bugün hayırlı cevabı aldık.Hollanda dan yaptık biz basvuruyu.inşAllah seninde haberini alırız yakında.
Selam ve Dua ile.
hatice biz 1 ay bekledik canım gecen ay'ın 10unda verdik bugün hayırlı cevabı aldık.Hollanda dan yaptık biz basvuruyu.inşAllah seninde haberini alırız yakında.
Selam ve Dua ile.
çok sevindim esra allah yardımcınız olsun... aaaaaaaahhhhhhh aaaaaaaaahhhhh sıra bizede gelse artık.....
Cok tşk ederim eser 5955 Rabbim razı olsun hepinizden.inşAllah sizinde biran önce cıkar vizeniz.Dualarım sizinle.Eşinize biran önce kavusursunuz inşAllah.
Selam ve Dua ile.
Selam ve Dua ile.
hayirli oolsun cok sevindim darisi cumlesine :)
Gozun aydin esra hayirlI Ugurlu olsun cikmiss vizen sende valizini hazirlamaya basliyacaksin yavas yavas:)))
insalllah bekleyen arkadaslarinda vizesi cabuk cikarr...
Buralara kar yagiyoo...soo:)))
insalllah bekleyen arkadaslarinda vizesi cabuk cikarr...
Buralara kar yagiyoo...soo:)))
ayyy walla ne guzel esra yaaa ,,,dusunuyorumki sen soyle dusunuyodun (bu nasil bi cumle oldu onuda anlamadimya neyse :lol: ) artik yilbasi geldi sanirim ben yilbasindan sonraya kaldim diye dusunuyodun demi? ama bak gercekten cok guzel oldu yaaa sana guzel bi yilbasi hediyesi oldu ee nezaman gitmeyi dusunuyosun allah izin verirse vizenide alabilicekmisin yilbasindan once cunku bugun hollaanda da geneli(bazi yerler haric resmi yerler) tatile giriyo turkiyedeki hollanda konsolosluklarida bu tatillerden etkileniyomuymuski acep sordunmu nezaman alabilicegini ayy nekadar cok sordum kusura bakma arkdsm,,,
canım inan çok sevindim senin adına.Rabbim yeni yaşamında utandırmasın.kavusuyosun artık eşine:) darısı bizlerin basına inşallah :) sanslı dogru söylemiş tatile giriyomuş.ne zaman alabileceksin ?
amin amin amin canim darisi sana ve tum bekleyen arkdslarimizin basina ins ins ins...
Tebrikler arkadasim yeni yasaminda mutluklar dilerim,
S.a arkadaslar.Rabbime cok şükür vizem cıktı.Cok mutluyum :) Sonunda hayırlısıyla kavusuyorum eşime.Darısı bekleyenlerin basına.Rabbim bu mutlulugu hepinize yaşatsın inşAllah inşAllah inşAllah.
Selam ve Dua ile.
Hayırlı ugurlu olsun darısı cıkmayanlara insallah allah hepimizin yardımcısı olsun..
Arkadaşlar mesajı görünce sanki kendi vizem çıkmış gibi sevindim. bu sitede bu duyguyuda tatmış oldum:)
Allah yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlara vesile olması duası ile... darısı bizlere inşallah... ;)
Allah yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlara vesile olması duası ile... darısı bizlere inşallah... ;)
gozun aydin kardes 3 hafta oldu biz basvurali hala ses yok ya:( benimki ne zaman cikacak ben ne zaman konu baslik acacam buraya ya....
Hepinizden Rabbim razı olsun arkadaslar.Allah kısmet ederse ocak ayının 15 i gibi gelcem Hollandaya :) sansli aynen dedigin gibi düşündüm canım dedim yılbasından
sonraya kaldı ama Allah'a şükürler olsun yılbasından önce oldu.Eşim bu hafta sonu parayı yatırcak ocak'ın ilk haftası alcam kısmetse vizemi.Aslında bizim vizemiz ayın 8 inde cıkmıs lakin biz ayın 17 sinde felan aldık cevabı.Neden beklettiler anlam veremedim acıkcası.Bu sevinci sizlerle paylasmak inanki cok güzel.Darısı bekleyenlerin basına inşAllah.Tekrar hepinizden Rabbim razı olsun.
Selam ve Dua ile.
sonraya kaldı ama Allah'a şükürler olsun yılbasından önce oldu.Eşim bu hafta sonu parayı yatırcak ocak'ın ilk haftası alcam kısmetse vizemi.Aslında bizim vizemiz ayın 8 inde cıkmıs lakin biz ayın 17 sinde felan aldık cevabı.Neden beklettiler anlam veremedim acıkcası.Bu sevinci sizlerle paylasmak inanki cok güzel.Darısı bekleyenlerin basına inşAllah.Tekrar hepinizden Rabbim razı olsun.
Selam ve Dua ile.
zeyna canım benim cok tşk ederim.Senin işlerin ne alemde ? Görüşemiyoruz.inşAllah herkes biran önce kavusur eşine.
benim vizemde çıktımı 2. mektup gelmiş ve yazanlar herhangibir eksiğiniz yoktur türkiyedende benim gidip vize başvurusu yapmam lasımmış bu onaylandı demekmi ??????????? 3 aralıkta başvurduk 18 aralık ta 2. mektup geldi arkadaşlar cevap verin
benim vizemde çıktımı 2. mektup gelmiş ve yazanlar herhangibir eksiğiniz yoktur türkiyedende benim gidip vize başvurusu yapmam lasımmış bu onaylandı demekmi ??????????? 3 aralıkta başvurduk 18 aralık ta 2. mektup geldi arkadaşlar cevap verin
hayırlı ugurlu olsun arkadasım vizen cıkmıs allah yeni yasamında saglık mutluluk ve huzur versin.allah hepimizin yardımcısı olsun....
harun allahına kurban saolasın :)) tokat zilelimisin zileliler için bila f vardır çok hoşuma gider tokat zileli her yanı hileli :)) sevinçten saçmalıyorum galiba :)) alahım sana geliyorummmmmmm
harun allahına kurban saolasın :)) tokat zilelimisin zileliler için bila f vardır çok hoşuma gider tokat zileli her yanı hileli :)) sevinçten saçmalıyorum galiba :)) alahım sana geliyorummmmmmm
eyvallah kardesim ben turan yakında yuvana kavusuyorsun allah daima mutlu etsin ben tokat merkez denim ama ilceleride bilirim darısı tüm bekleyen arkadaslara gelsin simdi evraklarını hazırla randevu al pasaport teslim ettikten sonra 3 güne elinde vizen varsa sorun yardımcı olurum seyahat sigortasını aksa sigorta 30 euro bilet pegasus ben anneme aldım 45 lira amsterdama 9 subata simdi degismis olabilir ama en ucuzu pegasus hadi kal saglıcakla...allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım esracım cok sevındım hemsom ınsallah tez zamanda kavusursun esıne ınsallah bı tanısamadık kısmet olmadı şu sorunlardan sende karamanlısın heralde bende karamanlıyım canım benım ınsallah daha tanısır konusuruz allah ızın verırse. cok sevındım senın adına kendıme cıkmıs kadar mutlu oldum bende halen beklıyorum ıtıraz ettık avukatla bakalım ıns İND den haber beklıyoruz ınsallah bende o guzel haberı bırgun verırım sızlere allaha emanet oLun
azee cok sagol canım arkadasım.inşAllah tanısırız.Sen özel msjla bana mail adresini yaz orda tanısırız inşAllah.Darısı senin ve tüm vize bekleyen arkadaslara.
Selam ve Dua ile.
Selam ve Dua ile.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol