Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

arkadaşlar yarın dügünüm var!!!:)

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 5.595 görüntülenme
arkadaslar bugun en mutlu gunum.Allah nasıp ederse yarın aksam dugunum var 22 hazıranda bruksele gelıyorum.eşimde geldı ve cok mutluyum.bu ozel ve guzel anımı sızlerle paylasmak ıstedım.Allah butun vıze bekleyen ve sevdıklerıne kavusmak ısteyen herkezın gonlune gore versın.bır an once yuvalarını kurup sevdıklerıyle mutlu olsunlar.dularım vıze bekleyen tum arkadaslarım ıcın. :geek: Allaha emanet olun.dugunden sonra tekrar gorusmek uzere

hayırlı gunler. FERHAT
ferhat yazdı:
arkadaslar bugun en mutlu gunum.Allah nasıp ederse yarın aksam dugunum var 22 hazıranda bruksele gelıyorum.eşimde geldı ve cok mutluyum.bu ozel ve guzel anımı sızlerle paylasmak ıstedım.Allah butun vıze bekleyen ve sevdıklerıne kavusmak ısteyen herkezın gonlune gore versın.bır an once yuvalarını kurup sevdıklerıyle mutlu olsunlar.dularım vıze bekleyen tum arkadaslarım ıcın. :geek: Allaha emanet olun.dugunden sonra tekrar gorusmek uzere

hayırlı gunler. FERHAT

hayirli ugurlu olsun arkdsm rabbim bi yastikta yaslanmayi nasip etsin ins ins ins... :geek: :geek: :geek:
Mutluluk Tum Sevenleriyle Kavussun!!

Basarili,Sabirli,Huzurlu Gunler Dilegiyle!!

Kutlarim Sizleri!!!!!!
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Okurken çok duygulandım darısı benim ve benim gibi sewdiğinden uzak bekleyen herkesin başına...
Hayırlı olsun, Allahım sağlıklı, mutlu, huzurlu, saygı ve sevgi dolu bir omur boyu beraber yaşlandırsın ınş.
Abi hadi gozun aydin,,size iyi eglenceler..

Yengeye cok selam soyle,umarim yakin zamanda ailecek ziyaret ederiz.

Ozelden adresi yazcam, 3 dilim pasta yolla.

Yollamassan dugun esnasinda ceranlar kesilir,

yada polis dugunu basar ''anarsik'' diye seni gotururler insallah. :P

Allah mesut,bahtiyar etsin dilerim..

Kardesin.
tebrikler.. ne güzel bir haber :) Allah mesut etsin.

inşallah en yakın zamanda vizem çıkarda bizde bu yaz yaparız düğünümüzü :geek:

Rabbim bütün bekleyenlerin gönlüne göre versin işlerini rast getirsin inşallah
ne güzel bi haber, allah mesut etsin. darısı da diger arkadaşlarımıza inşaallah.
Allah mutlu mesut etsin...

Guzellikler sizle olsun
ALLAH hayırlısını versin..

Yepyeni hayatında basarılar ve esenlikler..
tebrikler

allah bir yastikta kocatsin insallah
arkadaslar hepınıze cok cok tesekkur ederım.Allah razı olsun.ınsallah en kısa zamanda sızlerdende guzel haberlerı duyarız.Allah yardımcınız olsun.dua her kapıyı acar.sabırlı olun ınsallah Allahım dılegınızı verır.

:geek:
tebrikler dostum cabuk gel buraya:)darısı bekleyen arkadasların basına
tebrikler ferhat.hayirli olsun bir yastikta kocayin insallah:)mutluluklar diliyorum arkadasim

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol