Son gün yarın sınavım var, Dualarınızı eksik etmeyin ve şans dileyin bana, daha önceleri heyecan vardı ama şimdi heyecan gitti hafif korku başladı.
İnşallah ben ve tüm sınava girecek arkadaşlar kazanırlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah kazandıgımıda yazarım buraya inşallah :geek:
Arkadaslar Yarın Sınavım Var, Dualarınızı Bekliyorum
Son gün yarın sınavım var, Dualarınızı eksik etmeyin ve şans dileyin bana, daha önceleri heyecan vardı ama şimdi heyecan gitti hafif korku başladı.
İnşallah ben ve tüm sınava girecek arkadaşlar kazanırlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah kazandıgımıda yazarım buraya inşallah :geek:
Arkadasım sakın stres yapma sınav cok basit sadece susma ne biliyorsan söyle sacmalıyorum diye sakın düsünme ne biiyorsan söyle.emin ol kazanacaksın simdiden tbrikler allah hepimizin yardımcısı olsun.Dualarımız seninle.
Allah yardımcın olsun arkadasım.inşallah gececeksin..
kardeşım yarın bende giriyorum heycanla beklıyorum allah sneıdne ayrdımcın olsun ınsallah geçip bizde bahıracağız
Rabbim yardımcınız olsun...sınav çok kolay bir sınav inş sizlerde bu sınavı kolaylıkla atlatırsınız..dualarımız yarın inşallah sizler için olacak dostlar....
İnşallah arkadaslar cok sagolun, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah... :geek:
Evet pyschoo28 inşallah kazandık diye bagırırız, yarın güzel haberler veririz birbirimize :)
Evet pyschoo28 inşallah kazandık diye bagırırız, yarın güzel haberler veririz birbirimize :)
hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım, allah yardımcın olsun...
sınava son 4 saattttttttttttttttttttttttt
başarıla pyschoo28 ve diger sınava girecek arkadaşlar.. kazandıııımmmm diye de mesajlarınızı bekliyoruz.
Allah yardimcin olsun Konyali. Insallah basaracaksin.
basarilar arkdlslar ins ins ins kazanip geliceksiniz ikinizde hiicc kormayin,,,dualarmiz sizinle....
Arkadaşlar dualarınız icin teşekkür ederim, girdim sınava şuan ne acıklama yapıcamı bilmiyorum sonuc elime gectigi an detaylı acıklama yapıcam, nekadarda olsa icimde korku var :( İNşallah Allah ın izniyle hayırlı bi cevap alırım :geek:
arkadaşlar sınavınız nasıl geçti insallah kazanmıssınızdır bıde sınav soruları degiştimi sınavdakı sorular bu calistıgımız sorular mı allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden tesekkür
konyalı gelmedımı kağıdın halen yaww bu arada sınav soruları aynı hıc sitres yapma ben 4 gun önce gırdım geçdim hıkayeden yapdım gerıye kalanı salladım valla o kadarda sıkıntı yapılacka bır sınav değil hadı allah yardımcın olsun
Geldi geldi , şükürler olsun kazandım :) Darısı vizeme inşallah :geek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol