Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Arkadaslara Duyrulurrrr

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 3.530 görüntülenme
arkadaslar suan hollandada bır arkadasımız var ve sınavı kazandıktan sonra 6 GÜN SONRA VİZESİNİ ALMIS;;BU MUMKUNMU DİCEM AMA GÖRÜYORUMKİ MÜMKÜN,,TJONGE JONGE
nasi yapmis ne etmis...

Allah mutlu etsin
valla ufos arkadasım,,nasıl ne etmıs bılmıyorum ama ne ettıyse cok ıyı etmıs,,valla arkadasım fazla bılgı ıcın benım hanım,,kız arkadasına sormus o cocugun,,ınsallah yakında haberını alıcam ve burada sızınle paylasıcam merak etmeyın okay?

valla hayret ya,,super,,IND ye yolladıktan 6 gun sonra.gercekten heel snel yani arkadasım bu..neyse bılgı gelsın sızınle paylasırım..
emrahtr yazdı:
arkadaslar suan hollandada bır arkadasımız var ve sınavı kazandıktan sonra 6 GÜN SONRA VİZESİNİ ALMIS;;BU MUMKUNMU DİCEM AMA GÖRÜYORUMKİ MÜMKÜN,,TJONGE JONGE

değerli insan

ind' nin amacı sadece mvv için ön düzenlemeleri ve incelemeleri yapar . bir evrak gönderdinmi ind ye. adamlar 1 haftada anca kayıtlara geçiyor. sonra en az 3 haftalık sürede inceleme yapıyolar eğer eksik var ise sana yazı yazıyor şu evrakı gönder diye, eğer yok ise bir eksik. o zaman evraklarını visa dienst de gönderiyolar onlar son kararı veriyor. yani en az 1 ayda alınıyor vize eğer her şey dört dörtlükse ben inanmıyorum o arkadaşınızın dediklerini sadece kafa karıştırıyolar. fakat eğer parlamentodan bir tanıdıkları varsa 3 günde değil 1 günde bile verirler onayı. yani politik açıdan arkası sağlam ise !!
merhaba arkadasım evet bende aynen oyle dedım eşim bana soyledıgı zaman,,,sanırım parlemantoda tanıdıgı falan vardır yanı,,yoksa cocugun kız arkadası bu konudada yalan atıcak degıldır herhalde,,eger yalanı seven ınsansa atıyodur :D ,,ya bende ınanmadım ve eşimin kullandıgı forum adresını actım ve gırdım ınbox'a baktım yazmıs kız 6 gunde dıye ya..valla hayret ettım..neyse bızı bulmaz zaten boyle seyler:))

arkadasım bı sorum olucak bu mesaj yazıyorsunya,,yazdıgın mesajının altında vızen red falan veya vızeye tekrar muracat etmıssın,,,onları nasıl yazıcam ben ya???nereden yazdın yanı??devamlı orada durmasını ıstıyorum..
emrahtr yazdı:

arkadasım bı sorum olucak bu mesaj yazıyorsunya,,yazdıgın mesajının altında vızen red falan veya vızeye tekrar muracat etmıssın,,,onları nasıl yazıcam ben ya???nereden yazdın yanı??devamlı orada durmasını ıstıyorum..

imza kismi orasi... yani imazni duzenliycen...

bunu herkes yazsa ii olur...

hemde tarihleride kenara yazmis olursunuz bir nevi
tamam arkadasım sımdı duzenlıcem,,

tesekkurederım bılgın ıcın..

emrah
EMRAH CIM SINAVI GECTİĞİN İÇİN YÜREKTEN KUTLUYORUM.İNŞALLAH BİRAN ÖNCE VİZENİ ALIR YENGEYE KAVUŞURSUN
tesekkürederım ali'cim,,bende senı tebrık edıyorum bılıyosun,,alıcaz dedık sınavı ve aldık ıkımızde,,kardesım sen kac puan almıstın???quote="bodrumlu"]EMRAH CIM SINAVI GECTİĞİN İÇİN YÜREKTEN KUTLUYORUM.İNŞALLAH BİRAN ÖNCE VİZENİ ALIR YENGEYE KAVUŞURSUN

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol