arkadaslar sınavın ilk bolumu cok kolay,, ama ikinci bolumde ses hic anlasılamıyo,bir kelime dahi anlamadım,,kelime tekrarında hic anlamadım ne duyduysam galu galu ettim,,sorularda ise ney bazende JAA die cevap verdim,zıt anlamdanda bi sterk--slap bide keldır--zolder cevapladım,2 tane hıkaye anlattılar,,ilkinde ezberledigim bi hikayeyi 2 kere anlatdım,ikincisi hıkayeyide iki kere soyledim,sonra dedi ilk bolum 97 ikinci 33 ,girecek arkadaslara basarılar dilerim,tavsiyem hic susmasınlar
:D
ARKADASLARR BUGUN SINAVA GİRDİM KAANDIM
tebrikler...bundan sonrası içinde bol şanlar:)
tebrikler arkadaşım keşke sorulardan aklında kalanlardan örenk verseydin burda bence onunla ilgili tecrübeleri olanların bir sayfa açması gerek bende yarın giricem inşallah geçerim
arkadaslar tecrubemi yazarak anlatamıyorum,arayan arkadaslara yardımcı olurum,no yu yazıyım 538 667 6470 allah herkesin işini dek getirsin,ilk bolum cok kolay,,ikinci bolumde hıc bisey anlasılmıyo ama kazanmak icin bilmek gerekmiyo sadece hollandaca biseyler konusmak gerekio
hayırlı olsun kardes.... darısı digerlerine ....
sınav kolay zaten ... ( calısmadan kazandıgım için :) , toplasan 24 saat anca calısmışımdır. ))))))
sınav kolay zaten ... ( calısmadan kazandıgım için :) , toplasan 24 saat anca calısmışımdır. ))))))
tebrikler arkadaşım geçmiş olsun :)
arkadaslar sınavın ilk bolumu cok kolay,, ama ikinci bolumde ses hic anlasılamıyo,bir kelime dahi anlamadım,,kelime tekrarında hic anlamadım ne duyduysam galu galu ettim,,sorularda ise ney bazende JAA die cevap verdim,zıt anlamdanda bi sterk--slap bide keldır--zolder cevapladım,2 tane hıkaye anlattılar,,ilkinde ezberledigim bi hikayeyi 2 kere anlatdım,ikincisi hıkayeyide iki kere soyledim,sonra dedi ilk bolum 97 ikinci 33 ,girecek arkadaslara basarılar dilerim,tavsiyem hic susmasınlar
:D
cok tebrik ederim arkdsm,,,cok sevindim ins ins ins vize islemlerinde en kisa zamanda hallolurda esine kavusursun... :geek: :geek: :geek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol