Arkadaşlarr yaklaşık bır saat once eşim aradı ve guzel haberi verdııı vizem çıkmış suan okadar sevinçliyimkii cokkk mutluyumm bunu tarif edemem ALLAH vıze bekleyen arkadaşlarımada bu mutlulugu nasip etsın inşaallah....darısı tüm tum vzıe bekleyen arkadasşlarımın başına nasıl solerdı şanslı arkadasımız inş inş inş.............
Arkadaşlarr vizemm çıktıııııııı!!!!!!
Hayırlı olsun kardeşim. Darısı bizim başımıza. Ben iki aydır bekliyorum bu ayın ortalarına kadar vermişler son tarihi ama hala bi ses çıkmadı.
arkadaşım ben nl den başvurum yapıldıı allah inşaallah senınde vızenı cıkmasını nasip ederr merak etme gelır yakında senınde guzel haberınn..inşaallah
Arkadaşlarr yaklaşık bır saat once eşim aradı ve guzel haberi verdııı vizem çıkmış suan okadar sevinçliyimkii cokkk mutluyumm bunu tarif edemem ALLAH vıze bekleyen arkadaşlarımada bu mutlulugu nasip etsın inşaallah....darısı tüm tum vzıe bekleyen arkadasşlarımın başına nasıl solerdı şanslı arkadasımız inş inş inş.............
Hadi hayırlı olsun arkadsım allah yenı yasamında saglık ve mutluluk versin...Allah hepimizin yardımcısı olsun..
çok mutlu oldum arkadasım senin adına.darısı bizlere inşallah.
gardas gozun aydin cok sevindim... kac gunde cikti detayli bi sekilde yazarsan sevinirim ... ben basvurali 10 gun oldu subatin 9 kadar cevap alirsiniz diye mektup geldi ... ins bizede cikar su vize ya...
zeyna ve cartel cok teşekkürlerr allah inşaallah sizlerınde vizelerinizin cıkmasını nasip etsın en erken zamnda inş inş inş...cartel kardeş ben 24 kasımda başvurdum vede bugun guzel haberı aldım allahın izniylee....
pardon kardeş 23 kasımda başvurum oldu
hadi gözün aydın trabzonlu hemserim
hadi gözün aydın trabzonlu hemserim
cok sogulasın hemşo darısı başınıza inşaallah tez zamanda alırız guzel heberlerınızı...
hayırlı ugurlu olsun darısı bekleyenlere gercekten cabuk olmus..
trabzonlu kardesim sizin iş probleminiz varmıydı yani kontrat artı maas_?
bizim halen devam etmekte eşim hala istedikleri düzeyde iş bulmus deyil. calişiyor fakat basvuru yapamıyoruz..
allah yeni yasamında saglık huzur versin..
ve bizlere de duanızı eksik etmeyin tüm bekleyenler elbet bizde bir gün haykırrız saygılarımla..
trabzonlu kardesim sizin iş probleminiz varmıydı yani kontrat artı maas_?
bizim halen devam etmekte eşim hala istedikleri düzeyde iş bulmus deyil. calişiyor fakat basvuru yapamıyoruz..
allah yeni yasamında saglık huzur versin..
ve bizlere de duanızı eksik etmeyin tüm bekleyenler elbet bizde bir gün haykırrız saygılarımla..
Hayırlı olsun arkadasım.Darısı bizlerin basına inşAllah.Rabbim hayırlısıyla eşine kavusmanı nasip etsin.Darısı bizlere inşAllah inşAllah inşAllah.Bizde NL den yaptık basvuruyu hala bekliyoruz inşAllah bizimkilerde hemen cıkar.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Selam ve Dua ile.
hepinizden ALLAH razı arkadaşlarr teşekkür ederim..inşaallah vize bekleyen arkadaşlarımında vızelerı cabucak cıkar eşlerıne sevdıklerıne kavuşurlarr dualarım sizinle bu beklemenın cok zor oldugunu ınanın okadar ıyı bılıyorumkı cunku yaklasık sırf yedı sekız aydır uğrasıyoduk vıze işiyle problemler oldu ama ilk istegım olmadı gıbı vs vs şükürler olsun atlatıldı.sabır diliyorum tüm arkadaşaraa..saygılarımla....
hadi gözün aydın arkadaşım allah yeni yaşamında utandırmasın mutlu ol inş.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol