arkadaşlar daha yeni elime sonuç kağıdını aldım ilk bölümden 100 ikinci bölümden 17 ikisininde ardında vordoende yazıyodu buda yeterlidir anlamına geliyo yani kazanmışım kursa felan gitmedim 300 tane zıt ezberlemiştim hiç biri çıkmadı tekrarlardan hiç bişey anlamadım tek bir kelime bile boyna ık wet het niet anlamadım bide hollandsaca nerde nezamn görüşeceğiz gibisinden alakasız cümleler ezberledim hikayedede kendimi tanıttım eşimin doktor oldunu felan söyledim başka hiç bişey yapmadım 1 bölümdede 2 böülümdede karşıınızda insan yok bilgisayar var sizin hollandaca söylediniz kelimeler bakıyolar başka bişey yok kursa boşuna para vermeyin arkadaşlar zaten hollanda bizi böyle yoluyo bide yardakçılarına yoldurtmayın kendinizi benim ki gerçekten berbattı ya acip berbattı kekelidimden 2 ci hikayede hiç bişey diyemedim azımdan türkçe küfürler çıktı birden bu arad geçme puanı halen 16 yükseltme felan yok kendinizi sitrese sokmayın burda zaten hollandaca örenemessiniz hollanda örenirsiniz anca bide zıtlarda da hiç bilmedim çıktı önüne on veya niet koymadım o bana ne söylemişse bende başka bi zıt söledim 100 soruyuda sadeceresilerle cevaplarını ezberledim okadar hiç kendinizi strese sokmayın gerçekten kafanıza takmayın siz o kabinde yalnızsınız bagırın çagırın ama hollandaca bagırın çağırın benim arada bi türkçe küfür çıktı ama siz sinirlenip azınızdan öyle bişey çıkmasın :lol: sorularıız olursa ben burdayım yardımcı olurum arkadaşlar çalışmak isteyene istediği kadar metaryal felan cd gönderebilirim okadar başka bişey olmadı bide parmak izi makinesi bozulmuştu bide onun yüzünden sabahın köründe tekrara holland elçiliğine gitmek zorunda kaldım bidahiine arık inşallah vize almaya giderim allah herkesin yardımcısı olsun amin :lol:
arkdaşlar sıcak sıcak sonuç geldi kazanmışım valla
bide admin banada yeşil gönder
Tebrik ederim kardeş başarın hayırlı olsun.
Allah vizeninde en kısa sürede çıkmasını nasip etsin inşallah :ugeek:
Allah vizeninde en kısa sürede çıkmasını nasip etsin inşallah :ugeek:
gozun aydin kardes :ugeek: :ugeek: :ugeek:
TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR
cok sevındım arkadasım darısıda vızene olur inşallahhhhhhhhh.bende sınava gırecegım on gun kaldı stresden yaslandım vallaaa :oops: .gercekten anlattıgın gıbımııı olduu.? eger gecersem cocuk sevındırecem.benım sınavım istanbulda olcak sen sınava nerde gırdın.?
sağolsun arkadaşım ben sınava ankarada girdim 8 numaralı kabinde dedim gibi sterese girme boşuna karşında bilgisayar ve boş kabinde yalnıssın istediğin kadar hollandaca sala sıkma kendini geçe puanı halen 16 haberin olsun aynen yazdığım gibi oldu daha detay istersen yazarım san olurmu
sagol arkadasım vallahaa morel oldun. :P yarbım bızı sevdıklerımıze tez gunde kavustursun.yarbım hepimizin yolunu acık etsın.diliyorum ondan. :geek: ogustos 17 saat 1.30 sınavım inşallah bende bunu aşıcam.bu stede bulunan herkese cok ama cok teşekkur ederim.benımde svinc cıglıklarımı duyarsınız insallaaaaaaaaaaahhhhhhhh. :geek: :geek: haa bu arada ankaradakı 8nolu kabının ugurlu olduguna ınanıyorum o kabıne gıren herkes kazandı :lol: :geek:
ya neolur kusura bakma bırsey daha sorucam.ılk bolum.malum onu anladım.pekı ıkıncı bolumde ses nasıldı.? baglantı iyimiydi.ses net gelıyomuydu.hep aynı seslermı bıttı sınav.yoksa a da bska b de baska seslermı cıkıyo.ve ılk bolum ne kadar.ikinci bolum ne kadar sürede bıttı.*?ne olur bılgılendırırsen sevınırım. :geek:
aynı birici bölümdeki gibi netti ama çok hızlıydı sen oraya takılma onları dinleyecem diye vakit kaybetme anladın anladın anlamadın hemen hollandaca bi cevap yapıştır hikayede kendin bişeyler uydur onu ezberle söle yeter zıtlardada onlar bişey dedi sen cevabını bilmiyon veya anlamadın aklına gelen bitane zıttı söle gitsin ben hiç birini anlamadım 5 tane geldi bana sorulardadada oflu soruları az çok yakalamaya çalış veya sende bi kaç soru ezberle onlara sor ama unutna karşında birinci bölümdede ikinci bölümdede insan yok bilgisayar var geçersin takma kafana 100 soruyu net ezberlediyesen 30 yakında hoolandaca cümle 10 tane de zıt ezberle bide hikaye uydurt eşine o kadar başka kendi sıkma kabinde yanlız sen varsın utanacak sıkılacak bi durum yok sen oraya paranla giriyon sınav olmaya onlar san bi lutuf veya babasının hayarına sınava sokmuyolar seni tammı gideceksin oaray 350 euronun hakkını vereceksin hiç susmadan olay bukadar :lol:
pardon sesler faklı farklıydı ama bilgisayardandı şu tin kodundaki deneme sınavları varya arkadaşlar buraya koymuşlardır ses birebir onlar
ya bide tarihin çok sakat ya 17 agustos deprem felan olmasın sonram :lol: ama inşalah gecersin emegin vaktin uraşların inşallah boşuna gitmez allah sana bol bol bol yardım etsin daha başka sorun felan oldunda ben burdayım agustos 15 kadar sana cevap veririm oldumu kardeşim
ya cok teşerkur ederim. dank u weel dogru söylüyosun. :ugeek: bana morel oldun sagol arkadasım.mutlu sonu bende görecegim inşallahhhhhhhh ;)
bak bunu hic dünmedim.allah senı güldursün :lol: yakın bir tarih olsun dedim onlarda bu tarıhı söyledi.cünkü stersten öğrendigimide unutuyom :roll: .bu işkence bıtsin istedim.150 zıt anlımlı ezberledım gunler aylar.simdi bolbol dınlıyom.tv falan. tekrar edmeye calısiyorum.eşim boyle gıdersen bır yılda çözersın sen bu dılı falan dıyo.aslında gercekten ögrenmek amac amaa.burda cok zor. ben altı ay hollandada kaldım.tamam ordada hızlı konusuyolar ama bu kadar degıl ..keşke bırseyler ogrene bılseydım.neyse görüşürüz yadımların icın teşekür ederim. arkadaşım.:ugeek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol