Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

arkdslar ikinci kez praktijkexamene giriyorum nolur dua edin

Yorum için giriş yap 31 mesaj · 9.763 görüntülenme
evet arkdslar baslikdada yazdiigm gibi 23.12.2008de yani haftaya sali gunu ikinci kez pratik sinavim var ehliyette,,,dualariniza cok ama ccok fazla ihtiyacim var,,,birincinin $okunu ustumden atmaya calisirken kendi istegimle simdi ikinciye giricem,tarih belirlenmeden once cok istiyodumki bian once tarih belirlensin 1,aya kalmayim 12.ayda gireyim sinava diye simdi duam kabul oldu sinav tarihim 12 .ay ama simdide icime korku dustu ya yine kaybedersem diye bu yuzden siz site arkdslarimin kardeslerimin dualarina dualariniza cok cok ihtiyacim var nolur dualarinizi esirgemeyin,,,ins ins ins bu sefer gecerim bu sinavi...herkese basarilar butun sinavlarda...allah yardimcimiz olsun hepimizin,,, :geek: :geek: :geek:
Allah yardimcin oLsun sansLi,inanki duaLarimiz seninLe isaLLah basaracaksin bu sefer insaLLah :geek: :geek: :ugeek: :ugeek:
_black_ yazdı:
Allah yardimcin oLsun sansLi,inanki duaLarimiz seninLe isaLLah basaracaksin bu sefer insaLLah :geek: :geek: :ugeek: :ugeek:

ins ins ins arkdsm allah razi olsun,,,
boş şanslar arkadaşım.

başaracaksın...

selamlar...
leonardo06 yazdı:
boş şanslar arkadaşım.

başaracaksın...

selamlar...

ay ins ins ins arkdslar cok saolun ins basaririm allah hepinizden razi olsun,,,
Hayat ne kadar zor değil mi?Aslında o korkutan şeyi kontrol etmek bize düşen.Size bir tüyo vermek isterim sizi tanıyabilseydim daha fazla yardımcı olabilirdim.Şöyle yapın sadece olmasını istediğiniz şeyi düşünün ve sadece inanın.O an sadece önce verilecek komutu dinleyin ve asla ona karşı kafanızı çevirip asla ama asla bakmayın.Ve bol bir şekilde aynalarla samimi olun.Ve içimdeki his o gün gelecek ve iyi bir uyku uyuyacaksınız. sevgilerimle.....
rexmanmax yazdı:
Hayat ne kadar zor değil mi?Aslında o korkutan şeyi kontrol etmek bize düşen.Size bir tüyo vermek isterim sizi tanıyabilseydim daha fazla yardımcı olabilirdim.Şöyle yapın sadece olmasını istediğiniz şeyi düşünün ve sadece inanın.O an sadece önce verilecek komutu dinleyin ve asla ona karşı kafanızı çevirip asla ama asla bakmayın.Ve bol bir şekilde aynalarla samimi olun.Ve içimdeki his o gün gelecek ve iyi bir uyku uyuyacaksınız. sevgilerimle.....

cok guzel seyler yazmissin arkdsm allah sendende razi olsun...sadece araba surmeyi cok asiri seviyorum oyleki yeni baslayan halimle bile 4-6 saat araba sursem yorulmam sklmam,ve bunun icinde gerekli olan seyyi sadece ehlliyetimi almak istiyrum istedigim bu...evet sadece verilen komuta adapte olmak cok onemli.hatta okadar adapte olmusumki yanimdakki arabalarii gorememisim ilk sinavda.ins ins ins ikincide alirimda diledigim kadar araba surebilirim bunu gercekten cok istiyorum....
arkadasim benim ve eminimki siteye uye butun arkadaslarimizin dualari hep seninle ins allahinda izniyle bu sefer alacaksin bu sinavi allah yardimcin olsun

darisi benim basima (su oturum kartim bir gelse hemen baslayacagimda bir gelseki)
gurbete dogru yazdı:
arkadasim benim ve eminimki siteye uye butun arkadaslarimizin dualari hep seninle ins allahinda izniyle bu sefer alacaksin bu sinavi allah yardimcin olsun

darisi benim basima (su oturum kartim bir gelse hemen baslayacagimda bir gelseki)

ins ins ins arkdsm allah sendende razi olsun guzel dilekleirn icin,,,
arkadasim ben kendi adima senin cok iyi niyetli bir kisilige sahip oldugunu dusunuyorum seni gormedim fakat bu sitede bana ve diger arkadaslara yapmis oldugun yardimlardan dolayi iyi niyetli oldugun kanisina vardim ve ben kendi adima diyorumki:

ins allah senin bu iyi niyetlerinin karsiligini verir en iyi sekilde iyi niyetli olmanin karsiligini alirsin dualarim seninle
Allah utandirmaz ins :geek:

Dualarimiz seninle..

Hayirli haberlerini bekliyoruz....
gurbete dogru yazdı:
arkadasim ben kendi adima senin cok iyi niyetli bir kisilige sahip oldugunu dusunuyorum seni gormedim fakat bu sitede bana ve diger arkadaslara yapmis oldugun yardimlardan dolayi iyi niyetli oldugun kanisina vardim ve ben kendi adima diyorumki:

ins allah senin bu iyi niyetlerinin karsiligini verir en iyi sekilde iyi niyetli olmanin karsiligini alirsin dualarim seninle

yemin ediyorum okadar sevindiriyoki boyle guzel msjlar beni okadar cok sevindiriyoki simdi ben sizin gibi guzel dileklerde bulunan guzel yurekli insanlarin hakkinda nasil kotu dusuneyim,,,gercekten cok ama cok saolun allah hepinizden binlerce kez razi olsun,sinava girceklere sans versin vizesini bekleyenlere vizesini nasipetsin ins ins ins :geek: :geek: :geek: ins bu iyi dileklerinizi bosuna cikartmamda gecerim allahin izniyle sinavi,,,
ufoss yazdı:
Allah utandirmaz ins :geek:

Dualarimiz seninle..

Hayirli haberlerini bekliyoruz....

allah sizden binlerce kere razi olsun rabbim yeni yuvanizdan mutlulugunuzu hic eksik etmesin geluk ablamin ve ufoss abicim seninde rabbim yuzunuzden gulucugu kalbinizden sevgiyi hic eksik etmesin,,,guzel temenniniz icin cok saolun ins rabbim utandirmaz beni ve gecerim rabbimin izniyle ins ins ins,,,butun hepimizin her konuda dualari dualarimiz kabul olsun,,, :geek: :geek: :geek:
Hadi insallah bu sefer alirsin. :geek:
Maniak_Mafia yazdı:
Hadi insallah bu sefer alirsin. :geek:

saol arkdsm allah razi olsun ins ins ins alirim,,,
bu bana sinavi vermeyen kisiden cok sikayet varmis,yabanci dusmaniymis kendisi, ve gelen yogun sikayetler uzerine yakinda isten cikarilcakmis duyduguma gore,tabiki iyi oldu diyemem sevindim diyemem yinede uzuldum o insanin adina cunku onunda kendince baktigi ev sakinleri vardir esi colugu cocugu vardir belki istemem isten kovulsun ama ben onun hakkinda kotu dusunmedim sadece allaha havale etmistim,hakkinda hayirlisi ve orda sinava girecek kisilerin haklarinda hayirlisi neyse o olsun oyle olsun,,,
arkadasim bu dunyada kotuler gecte olsa layik olduklari pozisyona gelirler veya getirilirler allah herkesin icindede bizlerin gonlune gore versin tekrar basarilar
gurbete dogru yazdı:
arkadasim bu dunyada kotuler gecte olsa layik olduklari pozisyona gelirler veya getirilirler allah herkesin icindede bizlerin gonlune gore versin tekrar basarilar

amin amin amin arkdsm...dedigin gibi rabbim hepimizin gonlune gore versin...
butun iyi dileklerimiz seninle sevgili sansli

basarilar.
nevilen yazdı:
butun iyi dileklerimiz seninle sevgili sansli

basarilar.

cok saolun arkdslar rabbim hepinizden razi olsun...icimdeki korku gitgide artiyo ya yine kaybedersem diye ama sizler boyle iyi dilleklerinizi soyledikce icim rahatliyo biraz,,,cok saolun tekrardan...
SANSLİ valla sana katiliyom hak veriyom aha benim sinavda geliyo ayni gun giriyoz,korku artmaya basliyor ki sorma,esime diyom sen kelime soyle tekrarini yapayim o konusuyor hic bir sey anlamiyom tekrarini edemiyom :S kisa sorulara cvpini veremiyom :S birde bilmedigimiz zitlar cikarsa isim cok zor valla,sansli korkmakta haklisin ayni duygular bendede varrrrr,llah yuzumuze bakarda isallah 2 mizde ayni gun hayirli haberler veririz ama benim iyi haber zor gibi gorunuyo,selametle
_black_ yazdı:
SANSLİ valla sana katiliyom hak veriyom aha benim sinavda geliyo ayni gun giriyoz,korku artmaya basliyor ki sorma,esime diyom sen kelime soyle tekrarini yapayim o konusuyor hic bir sey anlamiyom tekrarini edemiyom :S kisa sorulara cvpini veremiyom :S birde bilmedigimiz zitlar cikarsa isim cok zor valla,sansli korkmakta haklisin ayni duygular bendede varrrrr,llah yuzumuze bakarda isallah 2 mizde ayni gun hayirli haberler veririz ama benim iyi haber zor gibi gorunuyo,selametle

yok yok arkdsm bilmedigin zit cikarsa onune niet koy yada on koy oda oluyo,nl ye gelince ordaki sinavin nekadarda kolay oldugunu daha iyi anlicaksin burdaki sinavlari gorunce arkdsm korkma stres yapma.sen kendi becerinle geciceksin karsinda pc olucak birilerinin vicdanina kalmicak isin.oyuzden korkma ins ins ins dedigin gibi ikimizde guzel haberler yazariz ogun geldiginde siteye ins ins ins....
zitlarda artik on niet koyacaz bilmediklerimiz oLursa sansli baska secenek cok digerlerinede ik weet het niet gibi klasik kelemeleri yapistiracaz,su saLida geLse bir an oncede sonuclari aLsak yaaaa,cok merak ediyom ikimizde kazansak ne super oLurdu :geek: :geek:
_black_ yazdı:
zitlarda artik on niet koyacaz bilmediklerimiz oLursa sansli baska secenek cok digerlerinede ik weet het niet gibi klasik kelemeleri yapistiracaz,su saLida geLse bir an oncede sonuclari aLsak yaaaa,cok merak ediyom ikimizde kazansak ne super oLurdu :geek: :geek:

ins arkdsm ins...bencede su sali bian once gelsede gecse kazansak bitse bu stres cok super olacak...
ikinize de başarılar diliyorum arkadaşlar, black arkadaşım bende 5 aralıkta girdim sınava..

tekrarları sıkıntı etme taklit et allah ne verdiyse :) sınava girdiğin an heyecan gidiyor boş geçmede ne söylersen söyle.. yapacaksın inş..

şanslı allah yardımcın olsun yapacaksın inanıyorum :)
ozi arkadasim cok tsk ler ,isallah yapacaz isallah
ozi yazdı:
ikinize de başarılar diliyorum arkadaşlar, black arkadaşım bende 5 aralıkta girdim sınava..

tekrarları sıkıntı etme taklit et allah ne verdiyse :) sınava girdiğin an heyecan gidiyor boş geçmede ne söylersen söyle.. yapacaksın inş..

şanslı allah yardımcın olsun yapacaksın inanıyorum :)

allah razi olsun arkdsm,,,ins ins ins guzel haberler getiririz sitemize,,,cok saol...
sana guveniyoruzz sansli kazanacaksinn!!!
prenses yazdı:
sana guveniyoruzz sansli kazanacaksinn!!!

guveninizi bosa cikartmayi gercekten istemiyorum arkdsm...allah razi olsun ins ins ins guzel haberler getirebilirim size...
aksamustu ogrendimki cok titiz cok zor bi adama denk dusmusum yine.allah yardimcim olsun simdi daha cok dualariniza ihtiyacim var arkdslar nolur dualarinizi esirgemeyin,,,cok heyecanliyim cok korkuyorum yarini hayirlisiyla allahimin izniyle bi gecsem,saolsun hocam bugun oglen dersim vardi surdum bitti 2 saatde oyle diger ogrencilere bakmak icin oturdum arbada sonra gittik yarin kimler dusmus diye baktik masa numaralarina malesef yine zor birine dusmusum cok moralim bozuldu agladim,,,hocamda dedi seni boyle eve moralin bozuk yollamam,gece 1 e kadarda olsa o adamin genelde goturdugu yollari bulcam goturcem ogretcem sana dedi,bikac hoca arkdsini aradi sordu genelde nerelere goturuo diye,oralara goturdu beni o yoluda ogretti,sabaha sinav var heyecan had safhada yarini hayirlisiyla atlatayim olumlu bi sekilde,baska bisey istemiyorum dualariniza ihtiyacim cok,,,yuce rabbim hepimizin yardimcisi olsun,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol