Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

arnhem de evliliği onaylayanlar

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.647 görüntülenme
ya arkadaşlar arnhem de yaşayan ve belediyeden evliliğini onaylatan arkadaşımız varsa soruma cevap verirse sevinirim

eşim arnhemde ve evliliği onaylatmak için 2 ay önce formül a ve formül b yi faksladım adamlar normalde faks kabul olmuyo demişler ama bu seferlik idare edelim demişler ve almışlar her ihtimale karşı ben asıllarını gönderdim eşim bugün formul a ve b nin asıllarını götürdü belediyeye gerek yok demişler ayrıca belediyeden verilmesi gereken evlilik onaylandığına dair kağıt verilmesine gerek olmadığını söylemişler evliliğiniz onaylandı demişler eşim şimdi ind yi arayack soracak ya arnhemde yaşayan varsa bana cevap yazsın bu ne demek oluyo ya
kardeş ind yi arasın sorsun ama sunu bil bizede demişlerdi gerek yok diye ama ind istedi. eşim aradı ind yi onlar demişller gözüküyor fakat GBA (acılımı belediye demekmiş) dan kagıtı gönderin demişler eşim gecen gün alıp gönderdi tekrardan haberin olsun. iyi araştırın

kolay gelsin
fyesil yazdı:
kardeş ind yi arasın sorsun ama sunu bil bizede demişlerdi gerek yok diye ama ind istedi. eşim aradı ind yi onlar demişller gözüküyor fakat GBA (acılımı belediye demekmiş) dan kagıtı gönderin demişler eşim gecen gün alıp gönderdi tekrardan haberin olsun. iyi araştırın

kolay gelsin

Belediye Anakutuk Mecburi- Muhtarlik Islem-Kayit(nufus Dairesi) Asil Belgeleri---GBA!!!!!!!!!!link

Ne icin bu evraklar(GBA)Gereklidir Bunu Belirtmenizi Isderler/Sorabilirler!!Bazi Belediyelerde Internet ,indirip doldurup yollayarakda AlinmakdadiR.......................!Sahsi giderseniz Hizli olur!!!!!!!!Islem...........UNUTMAYINIZ BU BELGELERDE(HATAYA DUSULMESIN)NE LAZMSA ONU ALMALIDIRLAR!!!!!!bu tur Yanlis kavramalar Anlasmalarda(hatali evrak Almayiniz)!!Neden mi Eski Adiy la( GBA-Uttreksel)Nufus kayit islemleri Belge Adi(muhtarlik) baska idi!!Simdi ise GBA-Uittreksel oldu.Nufus Kutuk (yerlesim)kayit ornegi

Ornegi bu. Mektupla GBA_uittreksel isderseniz(DIKKAT BU GOUDA)BELEDIYESI ICIN
evet fatih arkadaşıma katılıyorum. kardeş o kağıt çok önemli eşin mutlaka alması gerekli o kağıdı.

o kağıt sizin Hollanda' da alie olarak kayıtlrda gözüktüğünüzün kanıtıdır.

Allah kolaylık versin ;)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol