Selam arkadaslar tam 14 mayista Hollanda' ya geldim ve
bende okula baslayacagim Eylul 1 de.
iki gun once gorusmemiz vardi okul ucretini belediye oduyor.
tam 3, 5 yil sure verdiler sinavi almam icin.
sadece sinavi 1 kerede almam gerekiyormus.
sinav sonucuna gore seviyem minimaal nt2 olmasi gerekiyormus.
eee tabiki seviyem dahada yuksek olabilirse bu nt3, 4, 5 diye gidiyormus.
ve haftada 2 gun 3+3 = 6 saat aksam kursuna gidecegim.
umarim herkesin isi yolunda gider :ugeek:
Artik Bende Okula Baslayacagim :))
SLM Efeler diyari ne guzel okula basliyosun bende geldim nl ye ama daha okul hakkinda bi bilgim yok hayirli olsun arkadasim.gulum
Selam arkadaslar tam 14 mayista Hollanda' ya geldim ve
bende okula baslayacagim Eylul 1 de.
iki gun once gorusmemiz vardi okul ucretini belediye oduyor.
tam 3, 5 yil sure verdiler sinavi almam icin.
sadece sinavi 1 kerede almam gerekiyormus.
sinav sonucuna gore seviyem minimaal nt2 olmasi gerekiyormus.
eee tabiki seviyem dahada yuksek olabilirse bu nt3, 4, 5 diye gidiyormus.
ve haftada 2 gun 3+3 = 6 saat aksam kursuna gidecegim.
umarim herkesin isi yolunda gider :ugeek:
hayirli ugurlu olsun arkdsm,,bende eylulun 23 unde basliorum haftada iki gun sabah 9 dan oglen 2 bucuga kadar ,,,,
ne güzel hayırlısı olsun inş.ama kafama bişey takıldı haftada iki gün az olmaz mı sızce.iki gün.neyse hayırlısı ya :geek:
ne güzel hayırlısı olsun inş.ama kafama bişey takıldı haftada iki gün az olmaz mı sızce.iki gün.neyse hayırlısı ya :geek:
walla bilmiyorum sahracim aslinda ben haftada 4 gun gitmek istiyodum,bana iki secenek sundular pazartesi persembemi yoksa sali cumami diye bende dusundum ama karar veremedim,sonra kontakperson um dediki neyse secim yapmak okadar onemli degil zaten 4 hafta gidiceksiniz ondan sonra bi sinav yapilcak o sinava gore ya caliskan grup un oldugu gunler gitceksiniz yada daha dusuk olan grubun gittigi gunler gitceksiniz dedi,neyse en azindan saati baya var en azindan 4 5 ders gorucem sabah 9 oglen 2 bucuga kadar,haftanin iki gunu okula gidip diger gunler calisabilirmisim eger istersem,ama ben o aradaki bos gunlerimde ehliyet almak icin ders almayi dusunuyorum bakalim herseyin hayirlisi kismetten oteye koy yoktur derler,,,eylul gelince gorcez bakalim belki dha sonra gunlerimi 3e 4e cikartma sansim olur bakicaz iste,,,kolay gelsin arkdsm,,,
slm arkadasim tebrikler benimde kartim geldi ama okul hakkinda pek bilgim yok karti alinca onlarmi veriyo sana okulu yoksa sen kendinmi basvuruyosun iki gun az gercektende bi arkadasima bes gun verdiler amsterdam oostta bende besgunistiyorum dili iyice ogrenmek istiyorum cunku en onemli sey dil burda okul hakkinda bilgisi olan arkadaslar yazssin lutfen simdiden tesekkurler
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol