Slm arkadaşlar.Siteden uzun bir süre çalıştığım için uzak kaldım.Umarım herkesin keyifi yerindedir.Öncelikle siteye yeni giren arkadaşlara hoşgeldiniz ve sınavı geçen,vizezi çıkan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum :)
Bilen arkadaşlar vardır ki 24 nisanda sınava girip kazanmıştım.Ama partnerimin maaşla ilgili sorunu olduğu için başvuru yapmamıştık.Şimdi işiyle ilgili sorunlarını halletti ve yeterli parayı alıyor.Nasip olursa 1 kasımdan itibaren başvuru işlemlerine başlıyoruz.Biraz geç kaldık. bundan dolayıda başvurunun çabuk ve duzenli bir şekilde olması için başvuruyu Hollanda'dan avukat aracılığıyla yapmak istiyoruz.Benim sizden istediğim daha once bu işi avukat aracılığıyla yapan varsa yada bu işlerde deneyimi olan iyi bir avukatın yada avukatların telefon numarasını bana bildirmeniz.İlgilenen arkadaşlar olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Herkese kolay gelsin.
Avukat aranıyor ( basvurunun cabuk ve duzenli olmasi icin )
Slm arkadaşlar.Siteden uzun bir süre çalıştığım için uzak kaldım.Umarım herkesin keyifi yerindedir.Öncelikle siteye yeni giren arkadaşlara hoşgeldiniz ve sınavı geçen,vizezi çıkan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum :)
Bilen arkadaşlar vardır ki 24 nisanda sınava girip kazanmıştım.Ama partnerimin maaşla ilgili sorunu olduğu için başvuru yapmamıştık.Şimdi işiyle ilgili sorunlarını halletti ve yeterli parayı alıyor.Nasip olursa 1 kasımdan itibaren başvuru işlemlerine başlıyoruz.Biraz geç kaldık. bundan dolayıda başvurunun çabuk ve duzenli bir şekilde olması için başvuruyu Hollanda'dan avukat aracılığıyla yapmak istiyoruz.Benim sizden istediğim daha once bu işi avukat aracılığıyla yapan varsa yada bu işlerde deneyimi olan iyi bir avukatın yada avukatların telefon numarasını bana bildirmeniz.İlgilenen arkadaşlar olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Herkese kolay gelsin.
arkdsm bizde avukatla yaptik isimizi ama ben tr den baslattim vize basvurusunu esimin evraklariyla birlikte avukat nl den devam ettirdi ve 1 ay gibi bi surede cikti vizem,,,eger istersen ve sitede yasak degilse isim ve numara vermek hem bizim avukatin hemde iyi oldugunu duydugum bi avukat daha var onun adini ve adresini verebilirim ikisiylede konusursunuz hangisi akliniza yatarsa onu secersiniz,,,yada ikiside uymassa baska arkdslarda vericeklerdir avukat ismi ve nosu,,ona gore secimizini yaparsiniz,,,kolay gelsin arkdsm,,,
Diger sitemizden bu konu icin yararlanabilirsiniz..
http://hollandadakiturkisyerleri.ufoss.com/index.php?section=Avukatlar+(+oturum%2C+vize+..)
http://hollandadakiturkisyerleri.ufoss.com/index.php?section=Avukatlar+(+oturum%2C+vize+..)
Verdiğin bilgi için eşekkürler şanslı arkadaşım. :) Sitede numaranın verilmesinin yasak olup olmadığını bilmiyorum.Ama eger istersen msnden verebilirsin.Adresim thebadcattam@hotmail.com.Eklersen ordan alabilirim ve bu konuda tecrubeniz olduğu için nasıl işlemleri yaptıgınınız hakkında da bilgi alabilirim.Bu konuda yardımcı olabilirseniz ve beni eklerseniz sevinirim.Tekrar teşekkürler kolay gelsin.
Verdiğin bilgi için eşekkürler şanslı arkadaşım. :) Sitede numaranın verilmesinin yasak olup olmadığını bilmiyorum.Ama eger istersen msnden verebilirsin.Adresim thebadcattam@hotmail.com.Eklersen ordan alabilirim ve bu konuda tecrubeniz olduğu için nasıl işlemleri yaptıgınınız hakkında da bilgi alabilirim.Bu konuda yardımcı olabilirseniz ve beni eklerseniz sevinirim.Tekrar teşekkürler kolay gelsin.
rica ederim arkdsm,,,ufoss abimizde cvp yazmis ama sitede isim vermenin yasak oldugundan bahsetmemis oyuzden bende verebilirim diye dusundum ve yazmak istedim,cunku msn uzerinden konusmayi pekk sevmiyorum umarim yanlis anlamassin,ama burdan elimden geldigince yardimci olmaya calisirim,,,eger yasaksa silinebilir iletim,,,avukat ejder kose ve nursel kose,den haag ve rotterdam da burolari var ikisininde adres ve telefon numaralarini yazim,,,
Vestiging 's gravenhage(den haag) Vestiging rotterdam
stationweg 137 Bree 35a
2515 BM denhaag 3074 BB Rotterdam
telefon:070 750 46 70 telefon;010 215 13 11
fax:070 750 46 71 fax:010 486 45 64
gorusursunuz uyarsa size ins ins ins isinizi tez zamanda halledebilirsiniz,diger iyi oldugunu duydugum avukat ise veyis kucukerbil di onuda zaten ufoos abimizin ekledigi link de bulabilirsiniz arkdsm,,umarim isinize yarar,,kolay gelsin,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol