Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

AYTAC ICIN DUA

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 3.900 görüntülenme
14 MARTTA SINAVA GIRECEGIM.INSALLAH KAZANIRIM.ALLAH KIMSENIN EMEGINI BOSA VERMESIN.HEPINIZE BASARILAR DILAERIM ARKADASLAR

Uyari= Yazilarinizda kucuk harf kullanmaya ozen gosteriniz. Forum Kurallari geregi Buyuk harf bagirmak cagirmak anlamina gelir.
Allah zihin acikligi versin arkadasim

insallah kazanirsin sinavi..!

dualarimiz seninle

kolay gele
allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
Dualarımız senınle arkadasım,

Allahın ıznıyle kazanırsın ınsallah,

Allah hepımızın yardımıcısı olsun..
Cenabı Allah yolun açık etsin
allah zıhın açıklıgı versın.allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.allah senin ve bizim gibilerin yardımcısı olsun
yüce allah kimsenin emeni boşa cıkarmaz sende inşallah kazanırsın dualarım senle başarılar
ALLAH yardimci olsun arkadasim

INSALLAH sinavi kazanirsin ALLAHUTELANIN IZNIYLE
Allah'ım, korkmayan kalpten, kabul edilmeyen duadan sana sığınırım.

Ey Güzel Allah'ım,

Sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana ait, bizim söylediklerimiz ancak sana yöneldiği için güzeldir.

Duayı dilimize veren sensin. Bu sözleri en güzel dua kabul eyle ve Aytaç arkadaşımızın hakkında hayırlısı neyse onu nasip et.

Sınavda sağlık ve zihin açıklığı ver.

Ya Rahman, Ya Rahim,

Dualarımızı geri çevirme. AMİN diyen dilleri iki cihana aziz eyle.

(AMİN AMİN AMİN)
Allah yolunu acik etsin arkadasim, insallah alir ve sevdigine kavusursun..!
arkadaşım dualarımız seninle inşallah kazanırsın ve eşine kavuşursun bu arada ya mebarek okadar güzel dua ediyosun ki eminim yüce rabbim geri çevirmez bu duaları benim içinde dua edrmisinizzzz başvurumuzu yaptık bekliyoruz artık çok bunaldım gerçeten en çok ta sorulardan sorulardan sorulardan...
Tşk ederim arkadaşım.

Düzenli ve toplu yapılan duaların bir faydası da bu olsa gerek. Hep aynı cümleleri tekraralamak yerine, her bir fertten başka bir dua kapıyorsun.

Tabiki asıl önemli olan inanarak ve kalpten yapmaktır.

Sadece elini açıp, ''Allah'ım baba yardım et'' diyerek de dileklerini Yaratanımıza kabul ettirirsin. Yeterki karşılığını alacağına inan ve sabret.

Ama sizlere tavsiyem, dualarınızda mümkün olduğunca Allah'ın isimlerini kullanın.

Senin için de dua başlatacağım. İnşallah Rabbim duyar.

Selamtle kalın.
bol sanslar arkdasim

allah zihin acikligi versin..

sevgiler

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol