slm arkadaşlar..ya şuanda yerimde duramıorumm..o kadar mutluyum ki..yarın eşim gelio...valla 103 gündür ayrıyız..şafak sayıyodum :lol: ..ama artık bitti..yarın kavuşucaz inş..vize başvurumuzu da yapmıştık..eşimin 3 hafta izni var..inş bu sürede işlemler hallolur da beraber dönmek nasip olur...allahım herkesi sevdine kavuştursun..seni çok seviyorum MEHMET'im..benim biricik eşim.. :oops:
ayy çok mutluyummm
hadi gözün aydın arkadaşım. safak dogan güneş dedin sonunda;)) allah mesut ve bahtiyar etsin ve inş. tatil zamanı vizen cıkarda beraber dönersiniz.
saol fatih kardeşim..darısı başınıza artık ;)
elifcim gözün aydın allah herkese senin gibi vizesi cıkıp gitmek nasip etsin tabi banada 3 sene oldu artık yeter dualarım senle
elifcim gözün aydın allah herkese senin gibi vizesi cıkıp gitmek nasip etsin tabi banada 3 sene oldu artık yeter dualarım senle
inş canım inş..valla kendi vizem çıkmış kadar seviniorum vizesi çıkan arkadaşlar için...senin de baya olmuş...çok zor oluo böle ayrı.. inş en kısa zamanda sevdine kavuşursun canımm...allah yar ve yardımcımız olsun..
canım çok sevindim rabbim her daim mutlulugunuzu arttırsın sizi ve tüm sevenleri hiç ayırmasın...
Allah ayirmasin... ne guzellll
Hadi gözün aydın ;)
herkese tşk ederim arkadaşlar..evet eşim burda şuanda yanımda..hala inanamıorum..şaka gibi :lol: allah herkesi sevdine kavuştursun..bu mutluluğu yaşatsın.
amiiiiin elif arkadaşım gözün aydın darısıda bana ve tüm ayrı olanlara diyelim allah mutlulugunuzu daim etsin.
:) ne guzel, insallah bu son ayriliginiz olur..! gozun aydin
bu gunlerin tadini doya doya cikarirsiniz insallah..!
kolay gele
bu gunlerin tadini doya doya cikarirsiniz insallah..!
kolay gele
tşk ederim arkadaşlar...burcu dediin gibi inş bu son ayrılığımız olur..az önce eşim aradı bakanlığı ama sonuç yine aynı..hala bakılıomuşş..bu gidişle eşimle yine ayrı kalıcaz galiba..o gidicek ve ben arkasından bakakalıcam.. :( :roll: :!: allah hepimizin yardımcısı olsun ..
Allah kavustursun arkadasim ;)
elif cok sevindim cıktıgına vizenin dediğim gibi oldu dediğim tarihte seninki cıktı allah mesut ve bahtiyar etsin abim
saol fatih kardeşim..darısı başınıza..inş sizin de en kısa zamanda çıkar da daha da mutlu olurum..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol