Merhaba ARKADAŞLARIM!Daha öncede yazdığım gibi yeni başlamıştım çalışmaya.Ancak 4 gün önce olan oldu ve Eşim ayrılmaya karar verdi.Yani 8 yıllık birlikteliği bitirmeye.17 ARALIK 2000 bizim yıl dönümümüzdü.Yani bugün.Ancak bu sınava gireceğim inatla çalışmaya devam edeceğim neden diye soracaksınız biliyorum.Çünkü hollandaya gitmeyi hiç istemedim 2 ay öncesine kadar ikna edildim eşim tarafından ve tamam dedim.Şimdi ise ayrılık kararı ne güzel değil mi?Tam çalışmaya hazırlanıyorsunuz .....ALLAH hiç bir seveni uzaktan sevdirmesin ve bir an önce birleştirsin.Aslında bu konuda başlık açıp ilişkilerimizide dertleşip paylaşıp yardımcı olsak değil mi?Tüm arkadaşlara sevgilerimle!
Ah işte şimdi nl de olabilmek vardı eşimin iş yerine gidip karşısına çıkıp o güzel sözleri söyleyebilmek!
BAŞLAMADAN BİTTİ!
Merhaba ARKADAŞLARIM!Daha öncede yazdığım gibi yeni başlamıştım çalışmaya.Ancak 4 gün önce olan oldu ve Eşim ayrılmaya karar verdi.Yani 8 yıllık birlikteliği bitirmeye.17 ARALIK 2000 bizim yıl dönümümüzdü.Yani bugün.Ancak bu sınava gireceğim inatla çalışmaya devam edeceğim neden diye soracaksınız biliyorum.Çünkü hollandaya gitmeyi hiç istemedim 2 ay öncesine kadar ikna edildim eşim tarafından ve tamam dedim.Şimdi ise ayrılık kararı ne güzel değil mi?Tam çalışmaya hazırlanıyorsunuz .....ALLAH hiç bir seveni uzaktan sevdirmesin ve bir an önce birleştirsin.Aslında bu konuda başlık açıp ilişkilerimizide dertleşip paylaşıp yardımcı olsak değil mi?Tüm arkadaşlara sevgilerimle!
Ah işte şimdi nl de olabilmek vardı eşimin iş yerine gidip karşısına çıkıp o güzel sözleri söyleyebilmek!
aaaa bu ne yaaa yapmayin arrkdslar bu sitede ikinci oldu bu yikmayiin yuvalarinizi yaziktir gunahtir.8 yil dilekolay bi cirpida silinip nasil atilir.cok uzuldum arkdsm yani inan ne diyecegimi bile bilemez haldeyim.simdi hollanda yasalarina nekadae kizsam yeridir yani.inan cok uzuldum arkdsm umarim esin bi anlik biseyle soylemistir ve umarim sadece lafda kalir bu karar...
çok üzüldüm :(
belkide bir duanız herşeyi yeniden düzeltebilir.teşekkür ederim desteğiniz için.gerçekten bir aile sitesi halinde oturmuş bir site burası.çok teşekkür ederim.
belkide bir duanız herşeyi yeniden düzeltebilir.teşekkür ederim desteğiniz için.gerçekten bir aile sitesi halinde oturmuş bir site burası.çok teşekkür ederim.
kardesim allah yar ve yardimcin olsun. insallah hersey duzelir. 8 yil sabretmissiniz ve bir anda dilden cikan iki kelime herseyi bitirmemeli ayrilmak istiyorum. soylenmesi cok kolay ama uygulanmasi insani olduren bir kelime. tahminim esin suan psikolojik baski altindadir. o yuzden biranda soylenmistir. birakma esinin pesini ve ona destegini goster hersey inan yoluna girecektir. dualarimiz sizlerle allah yardimciniz olsun. cok uzuldum inan
Allah sabir versin... :geek:
Hakkinizda hayirlisi :geek:
Hakkinizda hayirlisi :geek:
üzüldüm üstat.
herşeyin tekrar yoluna girmesini dilemekten başka birşey gelmiyor elimden.
şansın açık olsun...
herşeyin tekrar yoluna girmesini dilemekten başka birşey gelmiyor elimden.
şansın açık olsun...
Allah yardımcın olsun abi,Rabbim gönlünüzün muradını tez zamanda versin insaAllah...
sevenleride tez zamanda kavustursun ins :)
allah yardimcin olsun arkadasim umarim yoluna girer hersey yuvayi yapmak cok zorda bozmak cok kolay o yuzden iyi dusunun konusun tartisin esinle ama bozmayin yuvanizi ins bozulmaniz yuvanizz
Allah yardimcin olsun arkadasim
bu kadar uzun sureli askin bitmesi uzucu..!
umarim hakkinda hayirlisi olur
kolay gele
bu kadar uzun sureli askin bitmesi uzucu..!
umarim hakkinda hayirlisi olur
kolay gele
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol