Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

başvuru yapmaya gidiyorum..

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.521 görüntülenme
ay heycandan napcam bilemiyorum elim ayağım dolandı.. sonunda bu günede geldim ya şükür.. hehe.. :) gelince tüm detayları yazıcam.. 12:15 de randevum.. okuyan olursa benim için dua etsin lütfen.. mezun olmamam az kaldı hayırlısıyla.. allah herbirimizi sevdiğine kavuştursun inşallah... akşam görüşmek üzre :D
Allah utandirmasin arkadasim...

Seninde mezun olma vaktin gelmisdi zaten :D
ufoss yazdı:
Allah utandirmasin arkadasim...

Seninde mezun olma vaktin gelmisdi zaten :D

hayırlısı olsun ;)
Allah yardimcin olsun arkadasim

dualarimiz seninle

kolay gele
dualarımız seninle allah yardımcın olsun.
allah yardımcın olsun mms bekliyoruz haberlerini hayırlı olsun arkadasım
İnşallah en kısa zamanda vizen çıkar. Allah yardımcın olsun
allah cıktın yolda seni utandırmasın inşallah mexun olursun hayırlısıyla dularım senle
canım arkadaşım benim..inş ii haberlerini beklioruz..senin için dua ediorum hep..inş senin de vizen çıkıcak..
hepinize yürekten teşekkür ederim arkadaşlar... yazılarınızı okurken nasıl mutlu oldum anlatamam..

bugün gittim randevuya.. kalbim durucak gibiydi.. ama garip bişiler oldu yada okadar panik halindeyimki öyle algılıyorum..

anca yazmaya zaman buluyorum.. şimdi detayları anlatıcam..

yarım saat önce gittim randevuya.. haha.. acelem vardıda :d.. neyse sıram gelene kadar çatladım zaten.. acayip kalabalıkdı..

içeri girdim.. merhaba faslı falan..dosyamı istedi.. içinden seçti ve aldı.. sonra neden gideceksiniz dedi.. yani nasıl demek istemiş samenwonen dedim.. o belediyeden alınan belgelerin fotokopilerinide sınav kağıdımıda almadı.. garip bişi, sordum bunlar yeticek dedi.. pek içime sinmedi ama... umarım ters bişi yapmazlar.. sonra nerde tanıştınız nekadardır görüşüyosunuz falan die sordu vs.. bende anlattım işte.. ama valla neden bilmiyorum tedirgin oldum... parayı kimin yatıracağını falan sordu hepsi bu... sonra akşam üzeri 4 de gelin dedi.. öyle dolandım avare avare.. amma zormuş bu ya sınavdan bile stresliymiş.. böyle olcanı tahmin etmemiştim ben.. sonra bana bi kağıt imzalattılar.. başvuru oldu işte sonrası hollandandan hallolucak... nişanlıma gereken evraklar ve parayı yatırmasıyla ilgili detayları yollayacaklarmış.. öylesine heycanlıyımki.. ben nasıl beklicem cevabı bilmiyorum.. gidene kadar tek bir kötü olasılık düşünmüyodum ama şimdi çok tedirginim.. orda bir arkadaşla daha tanıştım.. oda ben gibi başvuru yapıyodu.. sabah geldiğinde iki bayan arkadaşla konuşmuş vizeleri 6 haftada çıkmış.. artık darısı tüm biz vize bekleyenlere...

arkadaşlar elllerinize yüreklerinize sağlık.. herbirinize teşekkür ederim tekrardan.. güzel yüreklerin güzel tüm dilekleri gerçek olsun dilerim.. bişi sormak isteyen olursa herzaman buralardayım.. :)

allah hepimizin yardımcısı olsun..
ark.rabbim hakkında hayılısını versin.yolun herdaim açık olsun.
teşekkür ederim saolun arkadaşlar.. :)
mms sende bizim kervandasın artık en kısa zamanda hayırlısıyla çıkarda rahatlarız.allah yardımcımız olsun.kimler var şimdi vize bekleyen :)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol