Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

bachelor ogrenci programı hakkında

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.607 görüntülenme
merhaba öncelikle site cok guzel olmus tessekkurler hepinize. ben hollandaya yeni geldim türkiyede makina mühendisliğinde okuyordum ve simdi burada universiteye devam etmek istiyorum . Bachelor öğrenci programı yapmak istiyorum ne yapmam gerekli ? bu konuda bilgisi olan varsa cevabı için şimdiden teşşekkürler.
mrb arkadasim oncelikle hos geldin bence isin benim gb cok zor bende insaat muhendisligini bitirdim oyle geldim benim gelelim 1 yil oldu ama daha okadar cok iyi bir dil ogrenemedim simdi delft universitesine yazildim ki zaten benim arastirdigima gore teknik universitesi olarak iki universite buldum ben biri delft biri enschede baska da teknik universitesi yok benim sana tavsiyem saglam bir okula git ben simdiye kadar gittigim okulda yanlizca tarzanca misali ders aldim simdi onun cezasini cekiyorum universite seviyesinde bir dil okuluna git derim,diplomani cevirtirmeye vereceksin belki 1 belki 2 yil daha burda okuyacaksin cunku burada muhendislik dili icin c1 seviyesi isteniyor yani A1-A2-B1-B2 ve C1 kusura bakma kardesim umutlarini kirmak istemem ama benim cok umudum kirildi burda insaallah hersey istedigin gibi olur simdiden saygilar.
sagol öncelikle cevap verdiğin için . Eğer sorun olmassa sana 1-2 soru daha sormak istiyordum. sölediğine göre sen okulu bitirip gelmişsin yani elinde uni. diploması var bende hala okuyorum bunda değişen birşey olurmu ? Şu an bende delft e basvurdum bachelor ogrenci programı için ve istenilen belgelerde diploma cevirisi yoktu sadece istedikleri lise diplomamdı gerçi belki kendileri yapcaktır.Bide dil kursu önerdiğin bişey varmı benden sadece NT2 istiyorlardı yani bu C1 felan ne onu bilmiyorum. sağol tekrar
arkadasin C1 dedigi seviye oluyor. C1 seviyesinde hollandaca konusman, yazman isteniyor demekki. NT2 sinavini gecersen o seviyeye zaten gelmis oluyorsun. o yuzden NT2 istiyorlar.

selamlar.
leonardo06 yazdı:
arkadasin C1 dedigi seviye oluyor. C1 seviyesinde hollandaca konusman, yazman isteniyor demekki. NT2 sinavini gecersen o seviyeye zaten gelmis oluyorsun. o yuzden NT2 istiyorlar.

selamlar.

sagol bilgilendirdigin için kafamda bircok soru varda yeni oldugum için de bilmiyorum cogu seyi yine teşşekkürler bilgilendirdigin için
piraten7 yazdı:
merhaba öncelikle site cok guzel olmus tessekkurler hepinize. ben hollandaya yeni geldim türkiyede makina mühendisliğinde okuyordum ve simdi burada universiteye devam etmek istiyorum . Bachelor öğrenci programı yapmak istiyorum ne yapmam gerekli ? bu konuda bilgisi olan varsa cevabı için şimdiden teşşekkürler.

Oncelikle hosgeldin kardes

Burada okula devam etmen icin 2 yol var ilki ingilizce sertifikan olucak (Toefl ielts vb ..) ikinci yol ise NT2 programma 2 alip oyle devam etmen . Ingilizce yapacak olursan zaten belgeyi alinca sana yol gostereceklerdir. Hollandaca devam etmek istersen sana Taalschakeljaar i oneririm burada 1 yil icinde hem dili hemde gerekli bilimsel eksiklerini kapatiyorlar .ayrica CWI uzerinden ucretsiz diplomani cevirtme hakkin var ona gorede kendine yol cizebilirsin

kolay gelsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol