ben japonyadayim esim hollandada ben burada ilticaliyim esimin yanina gidebilmek icin ne yapmam gerekiyo
Uyari=Lutfen Forum Kurallarina uyalim. Sorumuza uygun baslik secelim
bana yardim ( Japonyadan hollandaya esimin yanina gelmek )
Murat;
Iltica edebilmek için ;
a vatan haini olman ve belgelemen
b iktidar tarafından dışlanman ve suçlu ilan edilmen
c olmayan bir şeyin olduğunu iddia edip bunu kanıtlaman gerekir
İltica ettikten sonra tecil süresinin sona ermesi birşeyi değiştirmez. Asker kaçağı durumuna düşülür. BU da en son aşamada kişinin Türk Vatandaşlığından çıkartılmasına yol açabilir. Vatandaşlıktan çıkartılma halinde vatansız (Heimatlos) hali ortaya çıkar. Bu durum da uluslararası alanda kişiyI Resmen oldurur.
Simdi HEIMATLOS olduysan,zaten bu dunyadan degilsin,yok TC pasaportun varsa,
Iltica ettigin ulkeden deil,kendi ulkenden basvurman gerekir.Iltica ulkesi seni barindirirken,
baska bir ulkeye gocune izin vermez.Yok Japonya sana kendi oturumlarini verdiye,,ohh ne guzel sinava falan girmessin..
Ac bir avukati ara,daha guzel anlatir.
Iltica edebilmek için ;
a vatan haini olman ve belgelemen
b iktidar tarafından dışlanman ve suçlu ilan edilmen
c olmayan bir şeyin olduğunu iddia edip bunu kanıtlaman gerekir
İltica ettikten sonra tecil süresinin sona ermesi birşeyi değiştirmez. Asker kaçağı durumuna düşülür. BU da en son aşamada kişinin Türk Vatandaşlığından çıkartılmasına yol açabilir. Vatandaşlıktan çıkartılma halinde vatansız (Heimatlos) hali ortaya çıkar. Bu durum da uluslararası alanda kişiyI Resmen oldurur.
Simdi HEIMATLOS olduysan,zaten bu dunyadan degilsin,yok TC pasaportun varsa,
Iltica ettigin ulkeden deil,kendi ulkenden basvurman gerekir.Iltica ulkesi seni barindirirken,
baska bir ulkeye gocune izin vermez.Yok Japonya sana kendi oturumlarini verdiye,,ohh ne guzel sinava falan girmessin..
Ac bir avukati ara,daha guzel anlatir.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol