Arkadaşlar bugun eşim ınd yi aradı başvurumuzun karar aşamasında olduğunu söylemişler. Vizelerini alan arkadaşlar bu sürecin ne kadar sürdüğü hakkında tecrübelerini paylaşırlar ise çok mutlu olurum. Saygılar
basvurum karar asamasındaymıs
tebrikler sende en zor kısıma geldin :D bunun cevabını kimse bilmiyor, yapacağın tek şey ALLAH (C.C.)` dan sabır dilemek ve beklemek, beklemekten başka elinden hiçbirşey gelmez, 1 ile 6 ay arasında, ama 3 aydan fazla bekleyen çok nadir, sadece sabret kardeş,
ALLAH (C.C.) yardımcın olsun...
ALLAH (C.C.) yardımcın olsun...
selam pars arkadaşım biz istek yapalı nerdeyse 3 aya yaklaştı ve eşim hollanda dan yaptı 1 gün durup 1 gün arıyodu ve dedikleri şey bekleyin kısa zamanda çıkanları söyleyincede biz bişey bilmiyoruz bekliceksiniz diyorlardı ama 1 haftadır aradığında aynı sizinki gibi karar aşamasında olduğunu ve inşallah kısa bi süre içinde sevinçli haber alırsınız diyorlar ama ben yinede çok korkuyorum çünkü bu ind nin işi hiç belli olmuyor bide arkadaşlar bi sorum olcak belki ind nin dediklerinden sonra saçma bulcaksınız ama çok şükür eksik evrakahiç istemediler sizce bu zmandann sonra isterler mi çok korkuyorummmmmm bide biliyomusunuz benim sınav sürem 20 ağustosta bitiyor offffff nolur dualarınızı eksik etmeyin hepinizd allaha emanet olun
Bende bu aşamadan sonra eksik evrak isterlermi diye çok merak ediyorum. Eşime ınd den söyledikleri şu, karar aşamasından sonra artık cevap mektubunun geleceği yönünde. Umarım hepimiz hayrılı bir cevap alırız. Bu aşamadan sonra beklemek gerçktende çok gergin bir süreç yaşatıyor insana.
ins ins ins hayirli vede olumlu sonuclar en kisa zaman icinde kapinizda olur diliyorum,,,bende tr den basvurdum bende bekleyenler kervanina katildim ama henuz cok yeni basvurum,,,3 gun oldu 1 nisanda basvvurdum daaha kac gun kac ay bekleriz artik allah bilir umidimiz en kisa zamanda gelmesidir hepimizin vizesinin,,,seninde en kisa zamanda gelir ins ins ins arkdsm,,,
karar asamasinda dedilerse uzun surmez bence.banada demislerdi karra asamsinda 1 hafta sonra falan haber geldi.esin acinca desinki karar tarihi nezaman desin.ben oyle sormusdum bana bu hafta gelir demislerdi.ama uuzn surmez oyle dedilerse.bl sans.insallah sende bigun guzel bi haber alirsin
selam arkadaslar,hepınızın yazdıklarını okudum ve allah hepınızın yardımcısı olsun arkadaslarım,,valla bende beklemedeyım,,gecen persembe gunu aradı esım ındyı ve demıslerki birisinin masasındamıymıs neymıs,,esımde tabı sınırlesıyor ve demıs,,nezaman alıp o masadan bakmayı düşünüyosunuz demıs,,esım dogum yapıcak allahın ıznıyle hazıranda ama ben halen burdayım,,seytan dıyo gıt ankaraya al turıst vızesını tekrar bas gıt..tovbe tovbe,,allahım sen bıze sabır ver ya..neyse adamlarda boyle demısler ıste,,bakıcaz daha dıye,,yanı anlıcanız daha bakılmamıs bıle :evil:
hadı arkadaslar allah hepınızın yardımcısı olsun..sabır arkadaslar sabır..
hadı arkadaslar allah hepınızın yardımcısı olsun..sabır arkadaslar sabır..
Uarım dediğin gibi kısa sürer arkadaşım. Allah bütün bekleyenlere hayırlı haberler nasip eder inşallah.
amın amın amın arkadasım.
ınsallah bır an once gelır vızende sevdıklerıne kavusursun..
ınsallah bır an once gelır vızende sevdıklerıne kavusursun..
Uarım dediğin gibi kısa sürer arkadaşım. Allah bütün bekleyenlere hayırlı haberler nasip eder inşallah.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol