arkdslar merak ettigim bi konu hakkinda yine sizlere danismak istiyorum bilgisi olan arkdslar cvplarlarsa sorumu cok memnun olurum,,,simdi sorum su bikac yerde dikkatimi cekti belcika basvurusu yapan arkdslar basvurularinin hangi asamada oldugunu dofi diye bi siteden basvuru kayit numarasi gibi bi kodla takip edebiliyorlarmis,acaba bizimde boyle bi sansimiz varmi,,,cunku bana imzalattiklari bi kagitta esimin 830 euroyu yatiracagina dair imzaaladigim kagitta aanvraagnummer diye bi numara dikkatimi cekti ve bunu takip edebilmemiz icin bi site varmi varsa hangi sitedir bu,,,cvplarsaniz cok seviniirim simdiden tskrler butun arkdslra saygilar,,,allah yar ve yardimcimiz olsun ins ins ins
:geek: :geek: :geek:
basvurumuzun hangi asamada oldugunu ogrenmek
ben duymadim, olacaginida sanmiyorum, cunku ind defalarca araniyor basvuru sahipleri taraindan, ve bir cok kiside sürekli arayin yoksa hafife aliorlar diye uyarılar yapıyolar, eger takip edebilecegimiz adres olsaydi ind söylerdi, yada diger basvuran arkadaslar mutlaka söylerdi,
zaten bu kadar önemli bir şeyi ana başlık ollarak butür sitelere koyarlardı, çünkü herkezin en büyük sorunu vizeyi beklerken yaşanan sıkıntı,
ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
zaten bu kadar önemli bir şeyi ana başlık ollarak butür sitelere koyarlardı, çünkü herkezin en büyük sorunu vizeyi beklerken yaşanan sıkıntı,
ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
sanmıyorum şanslı,çünkü daha önce hiç duymadım ayrıca ınd'i sürekli aramanında ne derece faydası var onuda anlamadım.yada en azından şunu söyleyebilirim biz bi kez bile aramadık her şey prosedüre göre işliyo tekrar sölüyorum her şey tamsa mutlaka vizen çıkar..Allah yardımcımız olsun..
Ind yi sürekli aramanın faydası olduğunu diğer arkadaşların tecrübelerinden öğrendik. Ind de dosyası çöpe gidenler, 2 ay geçmesine rağmen işleme alınmayanlar oldu. Bu yüzden IND yi aramak da her zaman fayda var bence. Tabiki bir prosedur işliyor telefonla aramak bu sureci değiştirmez ancak başınıza gelebilecek tuhaf aksiliklerin olması ihtimalini en aza indirger. Saygılar.
cvplariniz icin cok tesekkurler arkdslar
bende soyle dusunerekten bu soruyu sormustum,belki vardir boyle bi site yani netten takip edilebiliniliyodur ama birebir ind yi arayip sesinizle kendinizi hatirlatmak onlarin uyumasini engelliyodur diye dusunmustum neyse artik onlardan beklicez haberleri tekrar cok cok saolun arkdslar,,,
bende soyle dusunerekten bu soruyu sormustum,belki vardir boyle bi site yani netten takip edilebiliniliyodur ama birebir ind yi arayip sesinizle kendinizi hatirlatmak onlarin uyumasini engelliyodur diye dusunmustum neyse artik onlardan beklicez haberleri tekrar cok cok saolun arkdslar,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol