slm arkadaslar
onumuzdekı hafta ıcın vızemden sonuc beklıodum ama bugun yenı bı evrak taleb edıldı belcıkadan gelmesı gereken aile birleşimi için mutuel belgesi istendi bu belge hakkında ayrıntılı bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıorum ve bu belggeyı teslım ettıkden sonra olumsuz bırsey olurmu acaba ne olur bana bı akıl verın olumsuz bırsey olur dıye korkuyorum herkesten dua beklıorum sımdıden tesekkurler :geek: :geek: :geek:
basvuruya son gunler kala yenı evrak talebı
arkadasim olumsuz bir sey olmaz merak etmeyin herhalukarda vericekler o vizeyi yok
İNŞAALLAH bu ayın 16 sonuc beklıodum sımdı 1 ay daha uzar sanırım ama yıne de sagol
dostum mutuelle belgesinde seninde isminin yazması lazım buna dikkatt ediyorlar yoksa baştan yaparsın dikkat et sende. seni orda mutuele kayıt yaptırmaları lazım
arkadaşım eşinin orda sağlık sigortası kapsamında olduğuna dair bir belge bu. eğer eşinizin mutuelle sigortası varsa oraya gidip sizinle evli olduğunu söylüyor ve eşim belçikaya geldiğinde benim üzerimden sigortalı olacağına dair belge istiyor. bu belgede eşinin adı yazacak ve seninde adın yazacak. belgeyi verirseniz başka sıkıntı olmaz inşallah...
sagolun arkadaslar hayırlısı ıle teslım ettık evragı umarm en kısa zamnda sonuc allırız ıns dualarını beklıorum
sagolun arkadaslar hayırlısı ıle teslım ettık evragı umarm en kısa zamnda sonuc allırız ıns dualarını beklıorum
inşallah arkadasım en kısa zamanda olumlu yanıt alırsın ..
meraklanmayin son asamalarda ek evrak talep etmeleri normal umarim en kisa zamanda mutlu olursunuz..
ins arkadaslar en kısa zamnda sonuc alırım benım gıbı bekleyen herkeste umarım bugun evragı ıks ye teslım ettım artk olsun dıyorum valla
hadi hayırlı olsun. insallah güzel haberlerini alırız
sagol insaallah olur hayırlısı kalan tek sey artık sabırr baska bırsey gozukmuyor darısı herkesın basına:)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol