mrb arkdslar sali gunu yani dun praktijk sinavim vardi ehliyetten ve malesef kaybettim,cok uzgunum,bayram zehir oldu bana bu sene hem ailemden uzak bi bayram hem sinavi kaybetmem cok agir oldu bana,,,simdi nerde hata yaptigima gelince,,,
hoca bana bi yol gorev verdi ve ben o gorevi dort dortluk yaptim surdum o adrese goturdum examinator u (sinavciyi),sonra donuste bi yerde kirmizi isikda durdum yesil yandi gectim hemen 1 2 metre sonra bi keskin viraj vardi ordan donerken az bisey diger seride cikmis arabam ve yanda bi minubus cok hizli bisekilde yanima gelmis adamda direksiona elini atti az bisey cevirdi,orda bitirmis kararini yani benim gorevimi cok iyi sekilde bitirmem hicbisey ifade etmedi adamin gozunde,ordan otobana ciktim otobanida cok iyi yaptim ama olmadi adam geldi niet goed dedi,dunyam basima yikildi cok umutluydum kazanacagimdan hocamda %90 diyodu,ama o minubus yakti beni,cok uzgunum bayramim zehir oldu,,,sizlerle bunu paylasmak istedim daha once teoriyle ilgili seyleride yazmistim bunuda yazmak istedim artik ikinciye denicem sansimi,,,herkese iyi sanslar iyi bayramlar.......
Bayramim zehir oldu :( :( :(
him valla cok uzuLdum ben isaLLah bir dahaki sefere aLirsin:((
alcam diye dusunurken alamamak kotu bi duygu ama dunyayi bu kadar kolay basina yikma arkadasim..!
ben ehliyet sinavina gitcem zaman babam arkamda soyle demisti; eger hayirlisi ise al
bende babama cikismistim baba niye oyle konusuyosun diye ama sonradan hak verdim..!
demekki hayirlisi ilk giriste almamanmis..! boyle dusun ve insallah ikinci denemede alirsin..!
kolay gele
ben ehliyet sinavina gitcem zaman babam arkamda soyle demisti; eger hayirlisi ise al
bende babama cikismistim baba niye oyle konusuyosun diye ama sonradan hak verdim..!
demekki hayirlisi ilk giriste almamanmis..! boyle dusun ve insallah ikinci denemede alirsin..!
kolay gele
alcam diye dusunurken alamamak kotu bi duygu ama dunyayi bu kadar kolay basina yikma arkadasim..!
kolay gele
evet oyle ama benim uc ay ne emek vererek calistigimi ehliyet icin okulumu bile astigimi o insan bilmiyo ve sadece yarim saatlik bi surusle 1 hata icin benim 3 aylik emegimi cope atmasi cok zoruma gitti,,,iyi dilekleriniz icin saolun black arkdsm ve geluk ablacim,,,
arkadasim cok gecmis olsun gercekten cok uzuldum insallah ikinci sinde alirisn inaniyorum
sende inan ama sole bir duyum aldim eger ders aldigimiz kisinin sirketi kucukse ve gecen kisilerin sayisi azsa bunuda goz onunde bulunduruyorlar sen nekadar iyi sursende en kucuk hatada bile eliyorlar insalalh ikinci denemende alirisn tekrar basarilar
sende inan ama sole bir duyum aldim eger ders aldigimiz kisinin sirketi kucukse ve gecen kisilerin sayisi azsa bunuda goz onunde bulunduruyorlar sen nekadar iyi sursende en kucuk hatada bile eliyorlar insalalh ikinci denemende alirisn tekrar basarilar
allahtan ehliyetim orda geçiyoda böyle bir sorunum yok.
bi de ben uğraşacaktım böyle:( bol şanlar şanslı.
bi de ben uğraşacaktım böyle:( bol şanlar şanslı.
sende ne tur bir ehliyet var leonardo06 ?
ben daha önce 3 sene isviçrede çalıştım. B sınıfı isviçre ehliyetim var. Hollanda da geçiyomuş, öyle dediler.
cok tesekkurler arkdslar iyi dilekleriniz icin,,,umarim ikincide artik kurtulurum,,,
cok uzuldum arkadasim 2 gundur siteye giremiyordum dun aklimdaydin gercekten acaba aldimi diye dusunuyordum bugun alamadigini ogrendim benim moralim bozuldu ama geluk ablanin dedigi gibi hayirlisi buymus demkki sikma canini ins ikinciye alirsin
belki zamani degil ama senden teoriye calistigin cd nin ismini yazmani rica edecegim yazabilirsen sevinirim bu arada kurban bayramin mubarek olsun butun site uyeleri ve yoneticilerinin biraz gec oldu ama bayram anca girebildim siteye tekrar yaziyorum sikma canini hersey olacagina varir hayirlisi
belki zamani degil ama senden teoriye calistigin cd nin ismini yazmani rica edecegim yazabilirsen sevinirim bu arada kurban bayramin mubarek olsun butun site uyeleri ve yoneticilerinin biraz gec oldu ama bayram anca girebildim siteye tekrar yaziyorum sikma canini hersey olacagina varir hayirlisi
arkadasim insallah bidahkine kazanirsin.! inancini yitirme durmak yok calismaya devam.
! birde benim sorum olacak acaba bu ehliyeti almak için toplam kaç euro harcaniyor???
! birde benim sorum olacak acaba bu ehliyeti almak için toplam kaç euro harcaniyor???
cok uzuldum arkadasim 2 gundur siteye giremiyordum dun aklimdaydin gercekten acaba aldimi diye dusunuyordum bugun alamadigini ogrendim benim moralim bozuldu ama geluk ablanin dedigi gibi hayirlisi buymus demkki sikma canini ins ikinciye alirsin
saol arkdsm allah razi olsun guzel dileklerin icin,,,calistigim cd nin adi BULLET yaziyodu ustunde eger isim vermem yanlissa geluk ablacim ve ugur abi silmenizi rica ederim,,,saygilar,,,kolay gelsin sanada basarilar arkdsm,,,
cevabin icin cok sagol arkadasim allah hepimizin yardimcisi olsun icindede senle benim sana direksiyon sinavinda banada teori sinavinda yardim etsin ins su oturumum cabuk gelirde sinav zorlasmadan girerim su sinava yinede hayirlisi
arkadasim insallah bidahkine kazanirsin.! inancini yitirme durmak yok calismaya devam.
arkdsm attractive arkdsmizin EHLIYET basligi altinda ortalama ders fiyatlarini yazdim ordan bakabilirsin,ayrica iyi dileklerin icinde cok tesekkur ederim zaten durmam yani ehliyeti alana kadar devam,,,
aaayyy şanslıcım yaa çok üzüldüm bitanem ama takma sen çok hırslı birisin canım ikinciye mutlaka alırsın üstelik orda ehliyet sınavı öle çok kolay bişey değilmiş benim tanıdıklarımda hep iki de yada üç de kazandılar sende alırsın meraklanmaa nolur üzülmede yaa bak ben sana çokca dua ederim olar mı??? yeterki içini ferah tut ve üzülme kendine çok iyi bak tatlım ALLAH yardımcın olsun :geek:
aaayyy şanslıcım yaa çok üzüldüm bitanem ama takma sen çok hırslı birisin canım ikinciye mutlaka alırsın üstelik orda ehliyet sınavı öle çok kolay bişey değilmiş benim tanıdıklarımda hep iki de yada üç de kazandılar sende alırsın meraklanmaa nolur üzülmede yaa bak ben sana çokca dua ederim olar mı??? yeterki içini ferah tut ve üzülme kendine çok iyi bak tatlım ALLAH yardımcın olsun :geek:
cok ama cok saol canim allah razi olsun,,,gecenlerde oylesine bi ders daha aldim,bir guzel surdum sifir hatasizdim nerdeyse yani kaybettircek hatam yoktu,,,hocam dedi yaa beenim kizim guzel suruyo(.....burayi yazmiyorum) gicikligina vermedi dedi...en kisa zamanda yeniden girmek istiyorum ama 2 hafta bekleme suresi varmis,sonrada krismis nedeniyle tatil oluyomus 2 gun,sonra aciliyomus ama yilbasindan 1 2 gun once oldugu icin cok zormus sinav gunu vermeleri,,,beende ocak ayina kalmak istemiyorum bu moralle beklemek istemiyorum bian once almak istiyorum ehliyetimi cunku ben tam bi araba hastasiyim,hocam dedigi gibi 10 saat ders versem yok demessin dio cok seviyorum araba surmeyi,,,oyuzdende biran once almak istiyorum,,,dualariniza gercekten ihtiyacim var arkdslar edende etmeyende allah razi olsun,,,evet kolay degil ama bi kisinin insafina kalmakda cok kotu bisey mesela ogun examinator karisiyla/kocasiyla kavga ettiyse,yada arabasi ona ekstra masraf ciakrttiysa yada bi ehliyet dersi alan bi ogrenci trafikde onu sinirlendirdiyse adamin canida size ehliyet vermek istemesse siz istediginiz kadar guzel surun en ufak bi hatayi bile kaybetme sebebi gosterebiliyolar,,,halbuki diger gunler nekadar guzel suruyosunuzdur o an bi aksilik olmustur kucuk bi hata yapmissinizdir ama adam butun emeklerinizi cope atar bu kadar kolay iste ama yilmicam eninde sonunda alicam ehliyeti,nasil dili ogrenicem diye azim ettiysem buda oyle hatta daha fazla azimliyim bu konuda alicam allahimin izniyle ama,,,tekrar saaol arkdsm olar seende dualarini eksik etme ins ins ins ikincide alicam bu ehliyeti baska yolu yok...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol