Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Bebegimin videosu

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.370 görüntülenme
selamlar arkadaslar, ben nlye geleli tam 1 yil oldu dun . 7 yil bekledikten sonra ilk bebegimize hamileyim suan , bilenler bilir 7 ci ay bitmek uzere , bugun ebeye gittim 4D eko denilen bir ekoya girdim , ve orda bebegimin henuz karnimdayken kasini gozunu herseyini dogmus kadar net izledim , muthis bir duyguymus bu , uzun zamandir sizlerle burda yasadigim gelismeleri paylasiyordum simdide bebegimin goruntulerini paylasmak istedim . video google a yukledik . indirmeye gerek kalmadan izleyebilirsiniz bu adresten

adres asagidadir. insallah isteyen herkeze allah bu mutlulugu tattirir. bu arada bayraminiz simdiden mubarek olsun .

http://video.google.nl bu adrese girip arama bolumune berrin yuksel yazip (video zoek ) tusuna basarak berrin ve yukselin bebegi 4d videosunu yuklemeye gerek kalmadan direk izleyebilirsiniz EEEE HADIIIIIIIIIIII OKADAR UGRASTIK YUKLEDIK DIMI !
berrin abla allah hayirli eylesin. inan cok sevindim. allah anali bablive saglikli buyutsun. simdiden tebrik ederim.
brrnyksl yazdı:
selamlar arkadaslar, ben nlye geleli tam 1 yil oldu dun . 7 yil bekledikten sonra ilk bebegimize hamileyim suan , bilenler bilir 7 ci ay bitmek uzere , bugun ebeye gittim 4D eko denilen bir ekoya girdim , ve orda bebegimin henuz karnimdayken kasini gozunu herseyini dogmus kadar net izledim , muthis bir duyguymus bu , uzun zamandir sizlerle burda yasadigim gelismeleri paylasiyordum simdide bebegimin goruntulerini paylasmak istedim . video google a yukledik . indirmeye gerek kalmadan izleyebilirsiniz bu adresten

adres asagidadir. insallah isteyen herkeze allah bu mutlulugu tattirir. bu arada bayraminiz simdiden mubarek olsun .

http://video.google.nl bu adrese girip arama bolumune berrin yuksel yazip (video zoek ) tusuna basarak berrin ve yukselin bebegi 4d videosunu yuklemeye gerek kalmadan direk izleyebilirsiniz EEEE HADIIIIIIIIIIII OKADAR UGRASTIK YUKLEDIK DIMI !

bende izledim ablacim videoyu masallah simdiden cok tatli gorunuyo,allah saglikla dogmayi nasip etsin rabbim anneli babali saglikli huzurlu buyumeyi nasipetsin ins ins ins,,,

not:buarada ben sitedeki sansli diger hesabimi acamadigim icin bunu acip girdim,,,
masallah.ne guzel bebek.

anali babali buyusun ablam.

bahti acik olsun,bizim gibi sikinti yasatmasin yaradan insallah ;)
Masallah.... :ugeek:

Guzel bir duygu olmali....
maasallah cok guzel allah sansini acik etsin allah mitllugunuzuda bir omur boyu daim etsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol