Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Belastingdienst den para geldi

Yorum için giriş yap 38 mesaj · 21.465 görüntülenme
cartel yazdı:
2006 da evlenip 2010 da hollandaya gelenler yani ben alabiliyormuyum belastingdienst den para _? arkadaslar ?????????????

eger suan calismiyosan tabiki alabilirsin arkdsm,,,ben diyorum 2003 de evlenip 2008 de geldim ve aldim haala da aylik aylik aliyorum,,,
ben suan calismiyorum ind basvurduk oturum kartim gelsin hemen basvurcam bu parayi alabilmek icin ... 4 yillik evliyiz alalim paramizi:D hüseyin abi sen aldinmi nerelerdesin yaa gorusemedik ben geldim amsterdamdayim !!! arkadaslar bu amsterdamda turk dernekleri felan nerede roterdam turk kayniyo amsterdam da pek goremedim
hadi bakalim en kisa zamanda oturum kartin gelir ve hersey yoluna girer arkdsm ins ins ins,,,
cartel yazdı:
ben suan calismiyorum ind basvurduk oturum kartim gelsin hemen basvurcam bu parayi alabilmek icin ... 4 yillik evliyiz alalim paramizi:D hüseyin abi sen aldinmi nerelerdesin yaa gorusemedik ben geldim amsterdamdayim !!! arkadaslar bu amsterdamda turk dernekleri felan nerede roterdam turk kayniyo amsterdam da pek goremedim

Arkadasim heryer turk burda :-)
bugun cuma namazina gittimde turkleri gordum :D ewet varmis
burdayim biryere gitmedim sadece evde ufak problemler vardi amirat isi onlarla ugrasiyorum bir kac gundur.bende daha basvurmadim ama bugun yarin basvurucam bakalim alabilecekmiyiz.demek sen baskenttesin ben den haagtayim ama gecen tiele gittik ordanda gece sinema icin amsterdama gidelim dedik yer yoktu sonrada orda biryerde yemek yedik ve gece ucte donduk.ben alistim sayilir sende alisirsin zamanla keyfine bak ama disariya fazla bakma :) yoldan cikarsin sonra.
arkadaslar bu konu altinda 4 sayfa yazi yazmislar arap saci kisaca birisi aciklamamis su formulu dolduruyorsun bitiyor gibi para aldik sunu aldik yaa formulun adi ne birisi biliyorsa sunu anlasilir bir bicimde yazarsa sevinirim ...
arkdsm biz basvurali cok oldugu icin formulun adini hatirlayamiyorum kusura bakma ama belastingdiensti aradiginda yada oraya gittiginde esimi tr den getirdim ve algemeen heffingskorting'e basvurmak istiyoruz dersen onlar gerekli formulleri yolluyorlar zaten,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol