cok tesekkurler ya belcika cok farkli bir ulke ya ben 1 yil orada kaldim antwerpende cok guzeldi simdi dahada guzel olmus ellerine saglik iyi calismalar
sal pınarcım ugrsayıruzz ıseyler yapmaya
bana fikir degistidtireceksiniz belçikayamı hollandayamı. ama en güzeli benim ülkem ne derseniz deyin. binalarımız gösterişli sağlam olmasada vatanım işte taşı toprağı şehit kokan vatanım
ellerine saglık güzel paylaşım
yesılım vatanımıza kurban olurum bızım vatanımıza ne uyarkı bızım toprakalrımız ustunde ne oyunlar donuyo ama bız osmanlı cocuklarıyız merak etme sennn
emeğinize sağlık... Çok güzeller... Paylaşımlarınızın devamını dileriz....
Selam ve dua ile...
belöika güzelde alper bakalım şu vizeyi alıp gidebilcezmi allah o günleride göstersin eline sağlık güzel olmuş resimler...
resımler guzel evet bız orda nasıl bı hayat beklıyo onubılmıyorum ıste cozı
ben korkuyorum aslında alper alışa bilcezmi oralara güzel memleketimizi bırakıp gidiyoruz ama bakalım gidebilcezmi hakkımızda hayırlısı..
gidersın be arkadaş üzülme
arkadaşım vizem çıktı..
tebrıkler arkadaqsım demıstık ama yıned dıyelım gozun aydın
sağol..
ya arkadaslar belkcıkaya gıden son uyuelreımız bı belcıka resımı cekıp ekleıyın ya nereledesınız merak edıyoruz
Ben Ankaradayken görmüştüm Belçikayı:P
vizesi çıkan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum.darısı bekleyenlerin başına
selam alper.belcika resmi cok var ama ekleyemiyorumki dogrusu beceremiyorum ya buyuk diyor yada baska sorunlar cikiyor...
ekleyemıyorsan ugur abıye gonder o halleder nıl sende artık ugramıyorsun bızım bolume ısın bıttı galıba oyle olsun ne dıelım arkadasım
herkese selamlar.alper arkadasim benim pc bozukdu tamirde kaldi 1.5 ay ustelik calisincada yoruluyorum ama mumkun oldugu kadar gelmeye calisiyorum.yazini gordum 1 hafta sonra genk deyim diye vizen ciktimi?nerdesin?umarim hersey yolundadir.
nil genkteyim suan polis bekliyorum evde cok sikici geciyo gunler bi ise baslasaydik
evde beklemene gerek yokki alper polis geliyo seni bulamassa postaya kagit atiyo ben tekrara su tarih su saat diyo...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol