Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

BELÇİKAYA GİTMEM GEREKİO YOKSA BU AŞK BENİ ÖLDÜRECEK

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 1.950 görüntülenme
merhabalar ben bir yıldır istanbulda yanlız yaşıyorum geçen yaz tanıştığım birine aşık oldum ve başıma ilk kez böyle bir şey geliyor neredeyse onsuz yapamıyorum o beni 5 ayda bır ziyaret edıyor süreklı msnde telefonda gun aşırı goruşuyoruz ama yetmiyor tabiiki

o belçikada devlet memuru olarak çalışıyor belçika doğumlu bir türk

ben malesef ne yazıkkı elınde fazla bırşeyı olan bırı değilim ama çok seviyorum karşılıklı tabiiki de

onunla cidiyete ulaşmamız pek surmedı bu kararı aldığımızda onun bana gele bılmesını ıstedım o uzun zaman böyle gıtmek zorunda olduğunu belırttı babasının rahatsızlığından dolayı

ben anlayışlı olamadım hep ben ondan gelmesını ıstedım yanlış anlaşılmaması ıçın benım oraya gitmem de hiç söz konusu olmadı.

16 günlüğüne geldiği yıllık ıznı dun bıttı çok iyi zamn geçirdik gezdık eğlendık hasret gıderdik ama yıne yetmedı ha unutmadan kendı aramızda çeşmede yuzuk taktık ve söz verdik birbirimize ve ben o gün konuştulklarımızdan yola çıkarak onu daha ıyı anlamaya çalıştım ve anladım ki gerçekten onun bana gelmesi çok uzun zamanımız alacak ve belkıde tukeneceğiz bu korku benim çok zor olan bir fedakarlığa yönelmeme sebep oldu ve bız karar verdik sen gelemiyorsan ben gelirim dedim ama sadece dedim demekle kaldım ister istemez ama karalıyım o gelemiyorsa ben giderim aşkım için

ARKADAŞLAR SİZLERİ GÖRE BELKİ UZUN BANA GÖRE KISA BİR ŞEKİLDE ANLATMAYA ÇALIŞTIM HİKAYEMİ UMARIM ANLATA BİLMİŞİMDİR SAMİMİYETİMİ VE BULUNDUĞUM DURUMU BU KANUDA BANA YARDIMCI OLA BİLİRSENİZ ÇOK SEVİNIRIM

BENİM BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARDAN İSTEDİĞİM TEK ŞEY SADECE BENİM KONUMUMDAKI INSANLARIN BELÇIKAYA YADA AVRUPA ÜLKELERİNİNE GİTMESİ ÇOK ZOR OLA BILIYOR VE ÖYLE AMA BİZ BU ŞEKİLDE AŞKIMIZI YAŞAMAMIZ İNANIN DAHA ZOR...

BANA VİZE KONUSUNDA SAMİMİCE YARDIMCI OLA BİLECEK ARKADAŞLARDAN YARDIMLARINI FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM TURKİYEDEN HERKESE SELAM

NECO..................
Neco arkadasim vize alma konusunda sana yardimci olabilecek bir kac tanidigim var. Tabi turistik vize almak kolay degil ama sen yine de onlara danisabilirsin. Verecegim email adresinden bana ulasabilirsin.

Email adresim: seyitali00@hotmail.com

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol