Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belçika

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 1.915 görüntülenme
selam sayın yetkili; üniversite mezunu olup satış, satın alma,yöneticilik gibi konularda uzman sayılırım.ben daha önce 2002 yılında 7 ay belçikanın genk şehrinde turist olarak kalmıştım.bu yüzden ordaki türk işadamlarımıızın benim gibi türkiyede işsiz üniversite mezunlarını geri çevirmeyeceklerini düşündüğüm için bu maili gönderiyorum.burda durumum oldukça kötü bana yardım ederseniz ömür boyu size minnettar kalırım dil sorununa gelince çok azda olsa bi ingilizce alt yapım bulunmakta.size yalvarıyorum iş adamlarımıza sesleniyorum lütfen beni belçikaya götürsünler.eğer bana bu şansı veririlerse onların yüzünü kara çıkartmayacağıma dair söz veriyorum.ben kalpten inanıyorum ki bana yardım edeceksiniz bende size karşılacağını suncam eğer beni bi türk işadamımız çalıştırmak isterse daha önce belçikada bi süre yaşadığım için vize işleride kolay olcaktır sanırım.benim bildiğim kadarıyla türkiyedeki inşaat ve benzeri şirketler çok uzun süreli olmak kaydıyla türkiyeden işçi götürüp çalışma izni alabiliyolar çalışanları için türkiyede babamın aile çiftliği vardı 10 yılın üstünde beraber çalıştık bilirsiniz türkiyedeki tarım ve hayvancılık politikalrı yüzünden işletmemmiz zor durumda bu yüzden daha profosyonel bi işte çalışmak istiyorum.türkiyede iş aradığım zamansa genelde şirketler tarım ve hayvancılıkla up,ğraşmayan sektörler olduğundan başka sektörler burdaki deneyim,tecrübem,ve ünvanımla ilgilenmiyolar.bu yüzden başka sektörlerde iş bulamadım.benzer sektörlerde en 5 yıllık bi iş deneyimi istiyolar.ben biliyorum ülkeniz insanından birini geri çevirmeyeceğiniz hassasiyetiniz olduğu için sizi buldum.bunu öyle çok istiyorumki bunu kelimelerle anlatamam bana bi ufak bi şans verirlerde iş adamlaımız onlara hakkettiklerinden fazlasını vereceğimi taahüt ediyorum şerefim üzerine biliyorum ordada genç üniversite mezunu arkadaşlarımız hızla çoğalıyo ama ben türkiyedeki deneyimlerimide oraya aktarabilirim.ne olur bana bi şans verin lütfen .sayın site yöneticisi benim bu sorunumu sevgili işadamlarımıza açacağınızdan eminim unutmayın ki yardıma bi arkadaşınız için sevap işleyeceksiniz.gerçekten buna ihtiyacım var.herşey için teşekkür ederim.bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var
Selam, zor durumda olduğunu görüyorum. Allah yardımcın olsun ama bu tarzınla (panik halinde) biraz zor cevap alırsın.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol