Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belçika aile birleşim vizesi için başvuruda bulunmuştum

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.813 görüntülenme
belçika aile birleşim vizesine 05.06.2009 tarihin de başvuruda bulumdum ve 08.06.2009 tarihinde de dosyam dofiye verilmişti yaklaşık olarak dosyam 2 ay oldu dofide dosya işlemde diyo.bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana cvp yazsın sizce ne kadar sürede vizem çıkar ve eşim de dofiyide arımış ve dosyanın işlemde olduğunu ,bu ayın sonunda tekrar arayın o zaman bir cvp veririz demişler..ne yapmam lazım arkadaşlar birileri bana bişeyler yazsın şimdiden tşkler
Merhaba..

Evraklariniz dofiye ulastigiysa bunu dofinin sitesinde gorebiliyorsaniz dofiyi arayip dosyanizin acilip acilmadigini ogrenin once suan yaz ayi oldugundan izin zamani ve eylul ayina kadar cok cok yavas islemler yurur. Eger dofide dosyaniz acildiysa hafta sonlarini cikarip 1o hafta olarak hesap yapin sabredin biraz :)
hımm anladım peki 10 sonra vizem çıkarmı sizce ??olacaklardan söz etsen çok memnun olurumm .çok sağol ilgin için..ben bu ilgiyi bütün arkadaşlardan beklerimm
slm arkadaslar bende 29 haziranda vize basvurusunda bulundum 1 temmuzda dosyam dofiye ulasmıs yaklasık 2.bucuk ay oldu eylul 15 de cevap alırsınız demısler ama hala dofının sıtsınde aynı sey yazıyor bilgisi olanların yardimini bekliyorum simdiden tesekkkurler
ezo73 yazdı:
belçika aile birleşim vizesine 05.06.2009 tarihin de başvuruda bulumdum ve 08.06.2009 tarihinde de dosyam dofiye verilmişti yaklaşık olarak dosyam 2 ay oldu dofide dosya işlemde diyo.bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana cvp yazsın sizce ne kadar sürede vizem çıkar ve eşim de dofiyide arımış ve dosyanın işlemde olduğunu ,bu ayın sonunda tekrar arayın o zaman bir cvp veririz demişler..ne yapmam lazım arkadaşlar birileri bana bişeyler yazsın şimdiden tşkler

Arkadasım sabret az kalmıs iste vizene.Beklemekten baska yapacak hiç bir seyin yok.Üzülme.hayırlı ramazanlar

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol