Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belçika aile birleşim vizesine başvurmuştum

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 5.804 görüntülenme
Date de la demande de visa : 8/06/2009

Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 8/06/2009

Beslissing/Status Dossier : Surseoir

Date de la décision : 28/08/2009

arkadaşlar bundan 3 ay önce belçika vizesine başvurmuştum ve bundan 2 gün öncede dofi bunları koydu..lütfen bilgiisi olanlar bana yazsınn..bundan önceleri dosya işlemde yazıyordu şimdi ise bunlar yyazıldııı. ne anlama geliyo ve vizem durumum nasıll
anladigim kadariyla ertelendi diyor.

Surseoir fransizca da ertelemek demek.

selamlar.
leo kardeşim peki ertelendi derken vize dururum nedir??işlemlerim ne aşamadadır sorun varmı??
sadece yazdiklarin mi var orada? baska bir sey yazmiyor mu?

seninde gordugun gibi tek yorumlanabilecek olan Surseoir kelimesi. gerisi hep tarih.

aciklayici birsey yok vize durumunla ilgili.

forumda belcikadaki arkadaslarla temasa gec bence.

selamlar...
benim bildigim kadari ile bunun anlami: dosyana bakilmis incenmis fakat net bir karara varamadiklarindan oturu karar vermeyi baska bi tarihe ertelemisler. bu sure zarfinda eve yani belcikaya polis kontrole gelebilir, senden ek evrak talep edebilirler vs vs . beklemek durumundasin. ayrica esin dofi ye tel acip isin ayrintisini sorabilir. kolay gelsin...
selam arkadaşlar benim dosyam bundan 13 gün önce dofi tarafından ertenlenmişti ve bundan 2 gün öncede belçikadaki evime polis gelmiş,eve bakmış sizce arkadaşlar şuan ne olacak polisin gelip eve bakması bir gelişmemi;; lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yazsın şimdiden çok tşkler..
yaaa slm arkadaslar bende vıze basvurusu yaptım 2 ay oldu acaba daha ne kadar beklemem gerekır

ve 3 ayın sonunda haber cıkar dıyolar bu kadar bekleyıpte acaba red kararı verılırmı bu konuda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıorum yzarsanız sevınırım

sımdıden tesekkurler canfezam55
Sevgili canfezam red alip almaman veya vize alman bunlarin hepsi senin durumunla orantili durumunda bi aksilik yok ise neden red alasin ki eger ki supheli bir seyler yoksa ek evrak isterler
red verilmesinin beklenen süreyle alakası yok geçen süre inceleme süresi, red de olabilir vizende çıkabilir biraz sabırla beklemen gerekiyor sadece.
tesekkurler ben canfezam55 otekı adres arıza yaptı gıremıorum bu nıkk ıle yenıden aranıza döndüm

bende sabredıyorum zaten yapacak baska bırsey de yok yanı sagolun

xxELAxx55
bu belçika vize işi önce sahbretmeyi ögretiyor insana ama sonunda mutlu sona ulaşıyorsunuz ev tek tek engelleri aşıyorsunuz böyle arkadaslar yazınca ilk gunlerim aklıma gelıyor bende zorluklar yasadım ama cıktı sonunda bu kadar sabrında karşılıgını aldım:)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol