SLM ARKADAŞLAR BEN ALİ 04.12.2009 DA EVRAKLARIMI TESLİM ETDİM ANKARAYA MULAKAT GEREKLİ DUYMADILAR VE EKSİK EVRANIZ YOK DEDİLER EŞİMİN VE BENİM İLK EVLİLİĞİMİZ VE EŞİM HAMİLE OLDUĞUNA DAİR HASTANE RAPORUNUDA TESLİM ETDİM VE DÖRT BUCUK YILLIKTA EVLİYİZ VE 16.02.2010 OLMASINA RAĞMEN HALE DOFİDE BEKLEMEDE YAZIYOR VE EŞİMDE BELCİKADA SÜRESİZ KADROLU SALAM BİRDE İŞİ VAR EV DURUMUMUZDA UYGUN HERANGİ BİR SIKINTI OLMADINI SÖLEDİLER NEZAMAN CIKAR ACABA VİZEM TŞK EDERİM
Uyari= Kucuk harflerle yazi yazmaya ozen gosteriniz. Yazinizin tumunde buyuk harf kullanmayiniz
BELÇİKA AİLE BİRLEŞİMİ
belçikadaki eş belçika vatandaşı değilse ortalama 2 ay sürüyor arkadaşım...
SLM ARKADAŞLAR BEN ALİ 04.12.2009 DA EVRAKLARIMI TESLİM ETDİM ANKARAYA MULAKAT GEREKLİ DUYMADILAR VE EKSİK EVRANIZ YOK DEDİLER EŞİMİN VE BENİM İLK EVLİLİĞİMİZ VE EŞİM HAMİLE OLDUĞUNA DAİR HASTANE RAPORUNUDA TESLİM ETDİM VE DÖRT BUCUK YILLIKTA EVLİYİZ VE 16.02.2010 OLMASINA RAĞMEN HALE DOFİDE BEKLEMEDE YAZIYOR VE EŞİMDE BELCİKADA SÜRESİZ KADROLU SALAM BİRDE İŞİ VAR EV DURUMUMUZDA UYGUN HERANGİ BİR SIKINTI OLMADINI SÖLEDİLER NEZAMAN CIKAR ACABA VİZEM TŞK EDERİM
çok uzun sürmez bence arkadasım en gec 3 ay içinde cvp gelir
inşallah kardeşim teşekür ederim cvp verdiğiniz icin inşallah bu ay sonuna bir cvp alabilirim
eşim ora vatandaşi ayrıca
evet bu ay sonu gibi cvp gelir sıra türkiyeye geliyor cunku bi kaç haftaya kalmaz
ali eşin belçika vatandaşıymış ve herşeyi uygun anlattığına göre... hiç dert etme olumsuz bişey olmaz sadece biraz sabret....
inşallah kardeşim teşekür ederim cvp verdiğiniz icin inşallah bu ay sonuna bir cvp alabilirim
eşin ora vatandasıysa işin daha kolay.türk vatandaslarına zorluk çıkarıyolar çünkü.merak etme çok beklemezsin. inşallah.
Arkadaslar Benim eşim Belçika vatandaşı Ben 3 haftada aldım vize denen kağıdı,Lakin hala endişelerim var.Belika sınırına gelince nasıl bir muameleye tabi tutuyorlar?Yada Vizenize bakıp geçmi diyorlar?Deneyimi olan arkadaşlar cevaplayabilirmi lütfen?*
Tesekkürler
Tesekkürler
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol