nefaydasıvar sendemi nl den gectin belcikaya
belcika aile birleşimi
yok kardeş ilk açılışı ben yaptım gelişmeleri bildiririm merak etme
maxima ben halen türkiyedeyim belçikada evlilik yapmak için vize başvurusunda bulundum nişanlım belçikada
nefaydasıvar bende senın gibiyim ama benım korktugum hollandadan red aldıgımdan dolayı bana belcika vize verirmi sanırım öyle arkadaşlar yok galıba benım durumumda olsa yazan biri cıkardı sanırım ama senın korkulcak bır durumun yok sen rahatlıkla alırsın sanırım
arkadaslar biri yazsın lütfen benım durumumda olan yokmuuuuuuuu :((
kardeş senin birlikte yaşam vizesi veya aile birleşimi vizesine başvuru yapman epey zaman alacaktır evleneceğin kişi belçikaya taşınacak ev tutacak işe girecek 3 aylık maaş bodrosu ve belçika belediyesinden istenlen diğer evrakları göndermesi uzun sürecektir
evi işi ayarlıcak ben bunları düşünmüyorum ama benım sıkıntım belcikadan yana şansım nekadar olur nl deki red kararımın bir zararı olurmu bundan yana cok tedirginim biz 5 senedir tanısıyoruz ama nişanlım 3 senedir yurtdısında ve bir türlü gidemedim :(
hollandadan aldığın red kararı sıkıntı olmaz sanırım bende geçen sene almanyadan red aldım
bu avrupa ülkelerine gidebılmek icin kendımızi yırtıyoruz ama bir ab vatandası türkiyeye gelse anında işlemlerini yaptırır nasılolsa türkiye torpilin rüşvetin döndügü yer araştırma yapmıslar en cok rüşvet bulgarıstan ve türkiyede dönüyor.aç bulgarları aldılar türkiyeye inat olsun diye ama müslüman ülke oldugumuz icin türkiyeyı almıyolar neymiş türkiye avrupa birligine girerse hollanda ab den çekilcekmiş keşke öyle bir iyilik yapsada çekilse.zamanında avrupa birliginin adı degişik di ozaman ilk türkiyeyının girmesini istediler ozamannın başbakanıda girmedi şimdide girmeye calısıyolar senelerim boşa gidiyor cabalıyorum ugrasıyoruz kendımızı parcalıyoruz fakat yinede illa bir bahane buluyolar bana hollanda nişanlımın şirketı 1.5 senelik olmadıgı icin red verdiler bunu vermek icinde 5 ay beklettiler bir ülkeden ülkeye bir damga icin gidemıyoruz nasıl bir düzen nasıl bir hayat bu ya :(
ali oflaz arkadaşım seni büyük elçilikte görmüştüm aynı anda mülakata girdik sana beklemeni söylediler orada ne yaptın inşallah çıkmıştır vizen
nefaydasıvar sen nezaman başvuru yaptın kac aydır beklıyorsun
yok kardeşim orda 5 yıllık evli ilk evliliğimiz olduğu halde cocum olacak bir ay dan ona rağmen 2 saat sözlü yazılı mulakat yaptılar ilk evlilinizmi yok yatan nersinde yatan ayakkabı kac numara giyer eşin dedim ya neyi araştırıyosun koca kağıtda beş yıl var diyorum ya diyo saten evlilinden şüpe etmiyoz dedim resim cd buyur dedi gerek yok şimdide araştırma yapıyolar evlilik gercekmi sahtemi yazıklar olsun ama neye şu ülkede koca türkiyeyiz adamlar tuz döküp yalatıyor be bize sahip cıkamıyanlar utansın
ali oflaz haklısın insanları yıldırmak icin yapıyolar sahte evlilik yapan zaten beli olur,maksat insanları çöküntüye bunalıma sokmak
vallaha nedesek boş hayırlısı diyoruz başka bişe gelmiyor elde 04.12.2009 benim muracat tarihim dur bakalım bekleriz bir iki ay daha sonra verece tutar bir ret uraş dur it gadar değerin yok
hayırlısı olsun umarım herkes sevdigine kavusur :(
maxima neyaptın arkadaş bir gelişme varmı?
nefaydasıvar nişanlım herşeyı ayarlıyor fakat bir sorun var nişanlımın hollandada sigorta borcu var baya büyük bir mevla ödenmeyecek bir miktar yanı belcikada sorun yaratırmı şimdi bu korkutmaya başladı benı moralım alt üst oldu senın bir bilgin varmı
yani eskiden kalma 8 sene önceki şey
bir arkadaşım vardı onunda eşinin kredi borcu vardı kırmızı listeye alınmıştı herhangi bir sorun çıkmadı vizesini aldı
umarım dedigin gibidir
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol