arkadaşlar benim vize muracatıma üc ay oldu ve yeni aradılar iks den gittim sözlü mulakat ardındanda yazılı icerde form doldurtdular bana sahte evlilik şüpemiz yok ama eşin neden hollandadan belcikaya gecti onu sıkıntı ediyor belcikadakiler dediler acıklamamı yaptım sonrada tamam dediler birbucuk saat kaldım orda ben kayseriye gelirken tekrar evi aramışlar buseferde benden ilk paşoportum olup olmadına dair belge cevrili emliyetden eşimin hollandadan daha önce evlenip ayrıldımı ilk evliliğimi diye kağit cıkardılar bu seferde vize beklerken bunlar cıktı napacaz bilmiyorum eşimin doğma kaldı bir ay galiba baya uzatacaklar bizim işi d bucuk yıllık ilk muracatımız oldu halde ne olacak bilmiyorum deneyimi olan varmı teşekürler
belcika aile birleşimi
allah yardımcımız olsun.
daha önce alınmış ilk pasaportunuz varmı yok mu diye emniyettten kağıt istemişler bide eşinin hollandada evliliklerini gösteren kağıt istemişler dogru değil mi ?
daha önce alınmış ilk pasaportunuz varmı yok mu diye emniyettten kağıt istemişler bide eşinin hollandada evliliklerini gösteren kağıt istemişler dogru değil mi ?
evetkardeş onları istemişler ben yoldayken evi arayıp benim ilk pasoportum onunda tek evliliği ne olacak bilmiyorum
ilginç gerçekten. biran once hazırlayın. olmadı tekrar arayın iks yi detaylı bilgi isteyin ona göre başlayın işlemlere
Ali sikinti yok o zaman.Imkansiz birsey istememisler.
Hemen git Emniyete anlat durumu,tahminim hemen hazirlarlar bir belge verirler.
Esinde Hollandadayken kayitli oldugu Belediyiye gitsin anlatsin,oda ordan alir.
Hollandadaki belediyeler,helede kucukse sorun cikartmiyor.
Esin hizli postayla yollar sana, 3-4 gune gelir o,o gelene kadarda sen Pasaport belgeni cevirtirsin.
En cok haftaya bugun APS ile elcilige yada IKS ye postalarsin.
Bence sevinmen lazim ki son noktadasin.
Dogumdan once gidersin diye dusunuyorum.
Hemen git Emniyete anlat durumu,tahminim hemen hazirlarlar bir belge verirler.
Esinde Hollandadayken kayitli oldugu Belediyiye gitsin anlatsin,oda ordan alir.
Hollandadaki belediyeler,helede kucukse sorun cikartmiyor.
Esin hizli postayla yollar sana, 3-4 gune gelir o,o gelene kadarda sen Pasaport belgeni cevirtirsin.
En cok haftaya bugun APS ile elcilige yada IKS ye postalarsin.
Bence sevinmen lazim ki son noktadasin.
Dogumdan once gidersin diye dusunuyorum.
arkadaşlar bende forma yeni üye oldum ben 11.09.2009 da vize başvurusunda bulundum hala çıkmadı iks dosyan gönderilmemiş diyo konsolosluğu aradım gönderilmiş diyo valla ne yapacağımız şaşırdık mahvetti bu vize beklemek bizi ne olur bunun sonu daha kaç ay beklicez mayısın 9 tam 6 olacak başvuralı bir bilgisi olanlar lütfennn
ordulu ben de 9. ayın 9 unda başvurdum bende bekliyorum hala görüşelim seninle özel mesajdan msn adresini yazda birkaç şey sorucam
arkadaşlar bende forma yeni üye oldum ben 11.09.2009 da vize başvurusunda bulundum hala çıkmadı iks dosyan gönderilmemiş diyo konsolosluğu aradım gönderilmiş diyo valla ne yapacağımız şaşırdık mahvetti bu vize beklemek bizi ne olur bunun sonu daha kaç ay beklicez mayısın 9 tam 6 olacak başvuralı bir bilgisi olanlar lütfennn
arkadasim dosyan dofide gozukmuyomu.banada dosyan gelmedi demislerdi ama onlar oyle soyledigi zaman benim dosya oraya gidip isleme gireli nerdeyse 1 ay olmustu.bazen yanlis bilgilendirebiliyolar
Slm arkadaşLar bende 28 Nisanda EvrakLari tesLim ettim İks'ye FazLa bişey sormadiLar EvrakLari aLan Bayan Eksik Kağit oLursa Biz Sizi Arariz Dedi hEpsi bu kadar. Az önce Baktim İks Sitesinden Pasaport iŞlemde yaziordu İns hayırLısı oLur.
Benim eşimde hollanda'dan belçikaya geçiş yaptı ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
iyi günLer
Benim eşimde hollanda'dan belçikaya geçiş yaptı ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
iyi günLer
arkadasim dosyan dofide gozukmuyomu.banada dosyan gelmedi demislerdi ama onlar oyle soyledigi zaman benim dosya oraya gidip isleme gireli nerdeyse 1 ay olmustu.bazen yanlis bilgilendirebiliyolar
evet başlarından savmak için akıllarına o an ne geliyorsa onu söylüyorlar. beklemekten baska care yok, bekleyin :roll:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol