üc ayı gecti sözlü mulakat yaptı yazılı yaptı ilk evliliğimiz 5 yıllık evliyiz 20 edet evrak teslim etdim ek evrak istedi onuda verdim sade eşim hollanda doğumlu ama belcikaya yerleşmiş süresiz kontratlı işi var evi var 1 ayı kaldı doğuma ek evrakta benden hollandada yaptı evlilikleri istiyor orayada biz bildirmedik türkiyede evlendiğimizi gitmeyi düşünmedimiz icin o evrada aldık bekar geciyo yanına dilekce yazıp bildirmeme sebebinide yazdık gitmek istemedimiz eşimin türkiyede yaşamak istedi icin dedik şimdi iks yi arıyorum bekar gözüküyo dedim izah etdik tamam işlemde şimdi diyor hala ek evrak isterlerse ararlar sizi diyor 04.12.2009 muracat 10.03.2010 oldu hala ek avrak isterlerse ararlar diyor varmı böyle bir durumla karşilaşan arkadaşlar
belcika aile birleşimi
benden de ek evrak istediler 12. ayın 1'inde ertesi gün gönderdik istedikleri evrakları elimizde vardı. direk dofiye gönderdik birde, ocağın 27 sinde teslim oldu. aslında 3 gunde posta götürüyor postayla gonderdik götürdük elimizle teslim ettik oda olmadı fax çektik tam 2 ay uğraştık ulaştırmak için şuan ulaşmış işlemdeymiş bizimkiside bakalım hayırlısı bekliyoruz net bir bilgi vermiyor...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol