Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belcika aile birleşimi

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.742 görüntülenme
Visumaanvraagnummer: 61993

Datum visumaanvraag: 04/12/2009

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 08/12/2009

Beslissing/Status Dossier: Uitstel

Datum beslissing/Status Dossier: 22/02/2010

extra info1: Een beslissing tot uitstel wordt onder meer getroffen indien er bijkomende documenten moeten overgelegd worden of indien bijkomende informatie van de gemeente of de diplomatieke of consulaire post nodig is. De bevoegde diplomatieke/consulaire post zal meedelen wat de precieze reden van de beslissing tot uitstel is.

extra info2: In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvang arkadaşlar önceden işlemdeydi şimdi bu yazı cıkıyo nedemek istiyolar anlamıyorum
abicim bu karar ertelendi demek ama ta 2. ayı gösterio senden ek evrak istediler mi yada 2. ayda mulakata fln mı çağırdılar ?
evet kardeşim aynen hem ek evrak hem mulakata gitmiştim ozaman ama daha yeni cıktı böyle birşet
ali oflaz kardeşim dofiyi tekrar bi arasanıza nedir durumunuz bi sorun bence...
aynısı bende de oldu abi bi işlemde yazıo bi böyle yazıyordu dofi birşey demiyor bosuna arama sallıyorlar baslarından. ama genede bi ara derim aklında soru kalmasın 1 aya kadar da cevap verdiler bana

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol