Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Belçika Aile birleşimi Evrak Listesi - FRANSIZCA / TÜRKÇE

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 22.804 görüntülenme
paylaşımın için teşekkürler arkadasım.yanlız durumun hakkındada bilgi verirsen daha açıklayıcı olur.ilk evliliklerinizmi eşin çalısıyomu ab vatandasımı vs.
Belediyeden ev yeterlilik belgesi aslı ve 2 fotokopisi – Attestation de Logement de La commune

ceyk 001 bu belgeyi almanız ne kadar sürdü hatırlıyormusun bana lazım olan belgede bu biliyorsun...
banada şimdi haber geldi belçikada belediye başvuruyu kabul etmiş ocak 2-3 gibi polis gelecekmiş eve ondan sonra vereceklermiş belgeyi çok sevindim :geek:
atabilgin yazdı:
banada şimdi haber geldi belçikada belediye başvuruyu kabul etmiş ocak 2-3 gibi polis gelecekmiş eve ondan sonra vereceklermiş belgeyi çok sevindim :geek:

çok güzel bi haber bu atabilgin çok sevindim :).Bu arada arkadaşlar daha önce bahsetmiştim bizden böyle bişey istenmedi,eşim ailesi ile birlikte yasıyo annesinin evi gösterilerek istek yapıldı ek evrak olarakta bu evde yasayan kişileri gösteren bi kagıt vermiştik diye.eve polis falan gitmedi şimdiye kadar.eşim ab vatandası benim.kayınvalidemde öyleymiş.sanırım ab vatandası oldugu için istenmedi bizden.
Allahtan istenmiyo yoksa ordaki belediyeye bunu anlatana kadar ölürdük heralde.çünkü hiçbişeyden haberleri yok.biz basvuru yaparken eşim burdan gereken evrakları almaya gidiyo.öyle bi evrak varmı ne alaka diyolar.saolsunlar herseyden bihaberler..
sizinkilerin orda çok türk yok heralde aile birleşimi evraklarını bilmediklerine göre :)
atabilgin yazdı:
sizinkilerin orda çok türk yok heralde aile birleşimi evraklarını bilmediklerine göre :)

bilmem olabilir ama sanmıyorum vardır heralde

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol