Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belçika turislik vize başvurusu

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.304 görüntülenme
arkadaşım için soruyorum

18,12,2009 tarihinde vize başvurusu yaptım ama halen haber gelmedi gecen hafta aradığımda ban a dosya numaran cıkmıs burda takip edebilirsin dediler ama verdikleri sitede yabancı oldugundan takip edemiyorum benim bu vizemin geçikmesi neden olabilir

daha önceden sengen vizesi aldım hollandaya gittim orda 1 yıl kaldım 15 günlüktü vize bu sorun önüme cıkarmı 9 yıl oldu bukadar gecıkmesi iyimidir kötümüdür
http://www.dofi.fgov.be/infovisa/

bu linke tıkla açılan sayfada "enter dofi" yazan yere tıkla açılan sayfada nederlands seç sonra açılan sayfada üst satırdan başvuru yaptığın yer ankara yada istanbul seç, alt satıra dosya numaranı yaz ve çıkan ekrandaki yazıları forumda bizlerle paylaş hollandaca bilen arkadaşlar durumunu söylesin
murat_k yazdı:
arkadaşım için soruyorum

18,12,2009 tarihinde vize başvurusu yaptım ama halen haber gelmedi gecen hafta aradığımda ban a dosya numaran cıkmıs burda takip edebilirsin dediler ama verdikleri sitede yabancı oldugundan takip edemiyorum benim bu vizemin geçikmesi neden olabilir

daha önceden sengen vizesi aldım hollandaya gittim orda 1 yıl kaldım 15 günlüktü vize bu sorun önüme cıkarmı 9 yıl oldu bukadar gecıkmesi iyimidir kötümüdür

Insallah cikmaz arkadasim ama anlandigim kadari ile 15 gunluk vize ile 1 yil kaldiysa sorun yaparlar temennimiz yapmamalari ile.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol