merhaba arkadaşlar 2 ay önce arkadaşım belçikaya gitmek için turist vizesine başvurmus ama daha önceden 2001 yılında shengen vizesi almış srun önüne cıkarmı 1sene sonra gelmiş
belçika turist vizesi
merhaba arkadaşlar 2 ay önce arkadaşım belçikaya gitmek için turist vizesine başvurmus ama daha önceden 2001 yılında shengen vizesi almış srun önüne cıkarmı 1sene sonra gelmiş
Arkadasim konuyu biraz daha acarmisin 2001 yilinda RED mi almis?
merhaba arkadaşlar, ben belçika vizesi için başvurmuştum. Turistik vize için başvurdum ve 18 gün kalmayı planlıyorum. Şu an tam 5 hafta oldu ve hala bekliyorum. uçak biletide 3 gün sonra. biraz panik olmuş durumdayım ne yapmam gerekiyor? iksyi aradım dosyanız karar için brüksele gönderilmiş diyorlar başka bir şey demiyorlar.
not:lutfen her baslik altina ayni icerikteki yazilarinizi yazmayiniz...uygun olan konunun altina sorunuzu,iltinizi yazip cvp ve iletilerinizi ordan takip ediniz...
saygilar...
sansli...
not:lutfen her baslik altina ayni icerikteki yazilarinizi yazmayiniz...uygun olan konunun altina sorunuzu,iltinizi yazip cvp ve iletilerinizi ordan takip ediniz...
saygilar...
sansli...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol