Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belçikada evlenme vizesi

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.668 görüntülenme
arkadaşlar 2 ay önce belçikada evlilik yapmak için vize başvurusunda bulundum dosya numaram dofide henüz çıkmadı benim başvuru şeklim sizinkilerden biraz değişik bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Basvuru seklinin neyi degisik ?
nevilen siz evliliği tr yapmışsınız ben belçikada yapacağım
Bildiri: Nevilen arkadasimiza yapilan saygisizlik yuzunden site yonecitileri adina uzgunuz..!

Site yoneticileri,

yönetici arkadaşlar neredesiniz?
atabilgin ne oldu sanane nevilen bişeyler biliyor danıştıkya sanki yorumunu kendine saklasın
arkadaşım bana bişey olduğu yok fakat bu forumdada böyle yorumlar görmek hoşumuza gitmiyor çünkü burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ve kimseninde bir menfaati yok bu işten... nevilenle ne hesabın var işi tehdite kadar götürmüşsün....
kardeş ben iki ay öncede yazdımda oda ukalaca bişeyler yazdı bak kardeş benimki sizden biraz değişik diye öncedende yazmıştım oda yazdıki bunun başka şeklimi var falan diye ona neki ya bi bilgisi olan varsa ben yardım istedim tamam kardeşim ben onunda bütün yazılarını yorumlarını okudum işine gücüne baksın herkesin derdi kendine yetiyor amacım kimseyi rencide etmek değildi yardımcı olacak birisi bulurum sandım atabilgin yöneticilerden imdat ummuşsun sabaha silsinler üyeliğimi neyapayım herkese uğurlar ola
Nefaydasivar ,

Iletini okuyunca sok oldum . Seni , bana karsi bu kadar itici yapan ne inan anlayamadim.

Cevabimda kaba davranmiyorsam ; Senin,Benim ve Atabilgin'in ayni sikintiyi paylastigimizi bildigim icin .

Burada kimse kimseye bir ustunluk kurma niyetinde degil,kimse kimseye kendi fikrini,ideolojisini,felsefesini asilamak niyetinde degil .!

Bayan uyelere nazik davranmak bir erkeklik sorumlulugudur . Senin annen bir kadin,benim annemde,Atabilginin anneside..Senin esin bir kadin,benim esimde,Atabilgininde..

Esleri disarda olan erkeklerin Hanimlari burada,onlar yok diye kaba davranmak bize yakisir mi ?

Hepimiz evliyiz,coluk cocuk sahibiyiz..Sikintini anliyorum,sikintini paylasiyorum,ayni sikintilari yasiyorum.

Seni kiracak bir davranisim olduysa lutfen soyle .!Seni kirdiysam bu yazi bu forumdaki son yazim olacak.! Yanlis anladiysanda sana yakisani yap .!

Sen benim dostum,kardesim'sin .! Ne darilir,ne kirilirim .

Sevgi ile , Tayfun Nasuhoglu .!
nevilen:(Tayfun Nasuhoglu) kardeş ben tokat yeşilyurt ilçesinden ufuk bozdemir kardeşim hiç bir zaman için seninle münakaşaya girmek istemezdim 2 ay önce durumumu anlattım sende bunun başka şeklimi varki diyerek yorum yaptın detaylara gerek yokta... moral bozmakta gerekmez birşey biliyorsan konuş feyz alsınlar,birşey bilmiyorsan sus adam sansınlar tayfun kardeşim sabah buradaki üyeliğimin silinceğinide göze alarak yazıyorum bak kardeş kelime hazineni kullanarak kurduğun cümlelerle ancak burada vizesini bekleyen insanlarla muhabbet edersin neyse ya fazla söze gerek yok...
Nefaydasivar ,

Dostlar kardesler birbirini kirmaz ,uzmez, kavga etmez .

Sen benim hem Dostum ,hem Kardesimsin.! Ben seni ne uzer ne kirarim .!

Sen beni kirsanda gonul koymuyorum sana .!

Gonlumde kirilmadik zerre kalmadi kardesim ..

Sikintini butun kalbim ile paylasiyorum..Saygi duyuyorum..

Kimseye anlamadigi lugatta anlam beklicigi yapmam.!

950 yazim var,forum sahibi harici kimseye ne oldugumu anlatmam.!

Serveti funun ,sevmedigim istiraklerin sevmedigim yavsakligidir.!

Senin uyeliginin silinmemesi icin yonetime ile gorusecegim.!

Ali Ekber Abimizin en guzel Siiri bizim olsun ;

ondört bin yıl gezdim divanelikte

sıtk-ı ismin buldum pervanelikte

içtim şarabını mestanelikte

kırkların ceminde dara düş oldum

güruh-u naci'ye özümü kattım

insan sıfatından çok geldim gittim

bülbül oldum firdevs bağında öttüm

bir zaman gül için zara düş oldum

Allah kolaylik versin .

2 cocugundan 2 yuzyildir ayri yasayan kardesin ,

Tayfun .!
güzel kardeşim ben hesabın silinsin diye mesaj yazmadım sadece bu mesajı silsinler diye düşündüm, yoksa kimsenin hesabının silinmesinin bana faydası yok bunu zaten istememde. hesabın silinmesin ama lütfen burada mesaj yazarkende biraz daha uslubumuza dikkat edelim çünkü bu forumdaki arkadaşların yarısı bayan ve eminimki herkesin eşleride bu forum takip ediyor bu sebeple sadece biraz daha özenli olmak gerektiğini belirtmek istemiştim. yoksa buradan istifade edecek bir insanın bundan mahrum kalmasını ne için isteyeyim. evet hepimizin sıkıntıları var fakata sıkıntılarımızı sadece paylaşarak azaltabiliriz bununda başka çözümü yok... Allah yar ve yardımcınız olsun selam ve dua ile....
Konu kilitlenmis ve argo icerikli mesaj silinmistir..!

Forumda saygisizlik yapilmaya devam edilirse,yapan kisinin uyeligi silinecektir..!

Kolay gele

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol