Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Belçikada Üniversite Eğitimi

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.708 görüntülenme
Merhabalar..

Bu sene liseden mezun oldum..

Belçikadaki Ghent üniversitesinde lisans eğitimi almak için neler gerekli onları ögrenmek istiyorum???

Bu Üniversite hakkında bilgiye sahip olan varmı ?

3 aylık araştırmalarım sonucunda Üniversitenin gereksinimlerini öğrendim ama pekte emin değilim..Ghent'e başvurabilmek için öncelikle hollandaca bilmek ve lise diploma notunuzun 3. üstünde olması gerekiyormuş..Ve üniversitesinin yıllık harcı 550 euro.Ayrıca bu Üniversite dünya sıralamasında 275.sırada..

Bu Başvurlar sırasında gözden kaçırdığım şeyler olabilir.?

Yardımcı olucak beni aydınlatıcak biri varmı???
ılk sene hızlandırılmıs dıl egıtımı alıyosun( flamanca) sonra bı sınav var dıl sınavı onu gectıgın takdırde ıstedıgın bolume kayıt yaptırabılıyosun.. eger flamaca bılıyosan sadece sınava tabı oluyosun hızlandırılmıs kursa gıtmene gerek kalmıyor.. onemlı olan dıl kursundan sonrası tabı... benım arkadaslarım cok zorlandı orda unıversıte okurken.. allah yardımcın olsun.. ınsaallah basarırsın..
hocam teşekkürler güzel açıklamışssın ..bir sorum daha olacak.orada okuyan arkadaşlarınız hangi konuda zorlandılar acaba ?
yabanci bi dille herhangi bir bolum okmak cok zordur bilirsin. bide gentte cok turk var.. hep onlarla muhatap oldugun icin dilin cok gelisemio malesef..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol