Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belçikadan aile toplum kagıdı nasıl alınır???

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 3.086 görüntülenme
slm arkadaslar.esım evrakları gonderdı.fakat gonderdıgı aıle toplum kagıdını kabul etmedıler.bu degıl dedıler.esınızın kendısını gosteren ve varsa bosanmayı felan agosteren medenı hal dokumu dedıler.ben ne ıstedıklerını acıkcası anlıyamadım.bu yolda olan arkadaslarım bana yardımcı olurlarsa cok sevınırım.
arkadasim esin ne vatandasi eger belcika vatandasi ise belcika belediyesinden alicak ve eger turkiyede mutlaka ailesiyle ilgili aile toplum kagidi alirsin yani esininkinide alirsin ve eger turkiyede evlilik yaptiysa ve bosandiysa bu bosanma kararini mahkemeden alicaksin apostil ettireceksin tercume ettireceksin bu belgeleri istemislerdir senden iyi arastir
Belçika belediyesinden, davet eden kişinin tüm aile fertlerini gösteren aile toplum kağıdı (composition de Ménage / Samenstelling van het Gezin)

turkiyeden de nufus dairesinden avrupada iseniz avrupa belediyesinden bu belgeyi aliniz belediyenizden ok!!!!
Belçika'da ki belediyeden istenilen kağıt 2 sayfadan oluşuyor.

1. sayfanın başlığında yazan şey

GETUIGSCHRIFT VAN WOONST: doğum tarihi, evlilik ve tarihi, ne zmaandan beri Belçika'da olduğun gibi bilgiler bulunuyor.

2. sayfanın başlığında ise

HISTORIEK ADRES: adından da anlaşılacagı gibi varsa geçmiş adres bilgilerin

Tamam da ben bu belgeyi nasıl anlatacağım memura dersen bu belgenin fransızcasını veriyorum sana

extrait recent du registre de la population de lepoux

Not:

1- alırken vize için olacağını belirt

2- konsolosluk herkesten farklı belgeler isteyebilir
ferhat bana ozelden yazmistin,bende sana acikladim

msn ye pek girmiyorum.burdan daha iyi.

hem bilmiyenler,yada yeni basliyanlar ogreniyor.

msn bireysel kaliyor.burdan yazisiriz.

ki benden daha fazla bilgili olanlar var,onlarda yrdimci olur.

ama numaramida almistin.

yarin calismiyorum.oglen saatlerinde anlatirim tekrar.

bende o belgeyi 2 defa almistim.forumdada resmi var bak.

iki farkli belgeyide tarayip koymustum.

benim iletileri taratirsan, ''Aile toplum kagidi hakkinda''

kolay gelsin.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol