Arkadaşlar öncelikle vermiş olduğunuz emeklere teşekkür ederim bu konuda bu siteden daha faydalı bilgi paylaşım sitesi görmedim..
Ben belçikadan başvuru için anlattığınız genel mevzuatı anladım ve birkaç soru sormak istiyorum.
1- Eşim hollanda vatandaşı ve belçikaya geçip 5 yıllık oturum müsadesi aldıktan sonra bana istek yapabilmesi için yaş sınırı varmı Eşim 20 yaşında.
2- Orda çalışmaya başladığında bana aile birleşim isteği yapması için belli bir maaş sınırı varmı hollandadaki gibi..(1490 euro hollandada)
3- Ben şu an türkiyedeyim ve eşimin 21 yaşında olmaması maaş sınırında aylık almaması yüzünden başvuruda bulunamıyoruz sizce deneyimlerinize göre belçika daha rahat bir çözüm yolumudur şimdiden çok teşekkürler ....
Belçikadan başvuru hakkında sorular
en son bıldıgıme gore yas sınırı yok dıye bılıyorum hıc 21 olacak dıyen gormedım
maas sınır da pek fazla degıl bende bu sorunlarda baya bı takıldım ama esın nl vatandası oldugu ıcın 840 lıra yetıyomus ben bunu ogrendım
belcıka yolundan sonuc alırsın ama baya maddı sıkıntılı bı yol maddıyat ve zman ıstıyo belcıka yolu eger bunlar uyarsa tavsıye ederım yok uymassa hıc hollandadan oynama derımm
maas sınır da pek fazla degıl bende bu sorunlarda baya bı takıldım ama esın nl vatandası oldugu ıcın 840 lıra yetıyomus ben bunu ogrendım
belcıka yolundan sonuc alırsın ama baya maddı sıkıntılı bı yol maddıyat ve zman ıstıyo belcıka yolu eger bunlar uyarsa tavsıye ederım yok uymassa hıc hollandadan oynama derımm
evet bencede alper herşeyi sana kısaca özetlemiş aynısını bende tavsiye ediyrum benim bildiklerimde aynı doğrultuda...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol