Belcikadan basvuru yapip Vize almis arkadaslardan lutfen ankete katilmalarini bekliyorum.
Vizeniz ortalama kac ayda cikti?
Belcikadan Vize basvurusu Yapacak arkadaslara bilgi olacaktir. Yardim edecektir karar vermeleri konusunda.
LUTFEN TECRUBELERINIZIDE EKLEYINIZ !!!
Belcikadan Vizeniz Nekadar Zamanda Cikti?
Ben vizemi aldigimda araci kurum iks yoktu direk konsolosluk ile baglanti kurarak yaptim mulakata gittigimin ertesi gunu vizemi aldim.
Onceleri bana 5 ay bekleyen var su veya bu gibi seyleri cok soylediler, ama hic oyle olmadi 1 gunde almis oldum tum evraklarimi eksiksiz goturdum ve yanimda esimle bana ait farkli tarihlerde cekilmis yuzlerce resim. Sorulan sorularada acik ve net cevaplar verdim, heyecanli da degildim, tabi bunlar benim hep artilarim oldu. Daha oncede yurt disina cikmistim iki defa pasaportumda avrupa vizesi de vardi.
Umarim 'gercek' evlilik yapanlar icin sorun cikmaz.
Flaman bolgesine gelenler icin soyluyorum geldikten sonra dil kurslarina gitmeniz mecburi tabi is bulursaniz mecburiyet kalkiyor. Bu yuzden gelmeden kesinlikle dil konusunda biraz calisin hatta birazdan daha fazla calisin iyi bir isin ucu dili bilmenizden geciyor.
Onceleri bana 5 ay bekleyen var su veya bu gibi seyleri cok soylediler, ama hic oyle olmadi 1 gunde almis oldum tum evraklarimi eksiksiz goturdum ve yanimda esimle bana ait farkli tarihlerde cekilmis yuzlerce resim. Sorulan sorularada acik ve net cevaplar verdim, heyecanli da degildim, tabi bunlar benim hep artilarim oldu. Daha oncede yurt disina cikmistim iki defa pasaportumda avrupa vizesi de vardi.
Umarim 'gercek' evlilik yapanlar icin sorun cikmaz.
Flaman bolgesine gelenler icin soyluyorum geldikten sonra dil kurslarina gitmeniz mecburi tabi is bulursaniz mecburiyet kalkiyor. Bu yuzden gelmeden kesinlikle dil konusunda biraz calisin hatta birazdan daha fazla calisin iyi bir isin ucu dili bilmenizden geciyor.
12 ekim 2009 da ankardan basvuruda bulundum.21 ekimde dosyam işleme alındı.mülakata çagrılmadım.fotograf dügün cd si vb hiçbişey sunmadım.daha önce hiç yurt dışına çıkmadım.ve hiçbir vize basvurusunda da bulunmadım.12 ocak 2010 vizem çıktı.toplamda 3 ay sürdü ama bu süre bana resmen3 yıl gibi geldi,ömrümden ömür gitti :? Allah sabır versin tüm vize bekleyenlere...
benim vizem ortalama 6 bucuk ay surdu su an belcikadayim
niye o kadar sürdü efsane
1 hafta surdu
03.02.2010 da evraklar teslim ettim randevuya gerek olmadığını söylediler,21,02,2010 da ups ile vize geldi.Extra hiç bir belge sunmadım.Sandığımdan kolay ve sancısız oldu...
edoxia kardeşim ne evrak goturdun ne ıstedıler. yıl oldu ben esımden ayrıyım hıc basvuruda bulunmadım yenı basvuru yapacaz tesekkurler
edoxia kardeşim ne evrak goturdun ne ıstedıler. yıl oldu ben esımden ayrıyım hıc basvuruda bulunmadım yenı basvuru yapacaz tesekkurler
arkadasim durumunuzla ilgili detayli bi bilgi verirsen yardimci olmaya calisiriz.ilk evliliginizmi es ab vatandasimi vs,
Fatih 68 oncelikle Belcikadan Basvuru ana basligi altinda Arkasaslarimizin ve benim yazdigim evrak listesi var.Zeyna arkadasimizin da dedigi gibi evliligin ve durumun hakkinda detayli bilgi verirsen her arkadasimiz yardimci olur! Fransizca ve turkce evrak listesi forumda mevcut.Kolay gelsin
eşimle 2007 de evlendık. onunda benımde ılk evliligimiz. eşim ab vatandaşı . hollanda da ıkamet edıyordu belcıkaya gectı su çalısıyo evımız var başkada bı sıkıntı yok.
Esinin evi ve isi avantaj benim esimde calisiyor Liege belediyesinde;Ben senin durumunda bi problem cikacak endisesi tasimiyorum inan.2007 de evlendik diyorsun.Ne kadar endise etme sabir et desekhepimiz yaptik o o endiseyi.normal,sadece sabrli ol cok sancili bi surec kardesim inan,,,
Bir gelisme olursa paylas yardimci olmaya calisalim,yenideneyimler alalim,
kolayliklar diliyorum
Bir gelisme olursa paylas yardimci olmaya calisalim,yenideneyimler alalim,
kolayliklar diliyorum
eşimle 2007 de evlendık. onunda benımde ılk evliligimiz. eşim ab vatandaşı . hollanda da ıkamet edıyordu belcıkaya gectı su çalısıyo evımız var başkada bı sıkıntı yok.
esin ab vatandasi olmasi buyuk bi arti senin icin.cunku es ab vatandasi ise oncelikli oluyo ve pek bi problem cikarmiyolar.calismasida guzel.maasta yeterliyse tamam.cok ugrastiracaklarini sanmiyorum.sadece neden hollandadan belcikaya gectigi arastirilir gibi geliyo bana.bunun uzerinde durabilirler
edoxia sen aile birleşimi vizesimi aldın??
benm birinci vize başvurum eşim gösterdiği adreste bulunmadığı için vizem red çıktı bu sorunu hallaettik ikinci başvuruşumda mart ın 9u bekliorum sizce bu seferde bi sorun çıkarmı???
bu arada eşim belçika vatandaşı
28 Nisan 2010 Başvurdum
19 Haziran 2010 Vizem Cıktı...!
19 Haziran 2010 Vizem Cıktı...!
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol