Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Belcikaya nasıl giderim...

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 3.193 görüntülenme
Selam arkadaşlar benimde bir kaç sorum olucak bende belcikaya gitmek istiyorum ama partnerım hollanda vatandaşı onun neler yapması lazım ne gibi bir prosedurle karşılacak nasıl evraklar isteyecekler neler yapması lazım kendısı 19 yaşında bilgisi olan arkadaş bana yardımcı olabılrse sevınırım. :)

Başka bir sorum daha var ben belcikaya nasıl gideceğim partnerımle evlilik veya nişanlı deyiliz resmi bir bağ yok benim burdan hangı evrakları hazırlamam lazım iks baktım ama bir şey anlamadım kendısı 19 yaşında ve hollanda vatandaşı bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Allah herkese yardımcı olsun :geek:
arkadasım sen nerdesın turkıyedemısın holllandadamısın onu bılelımkı ona gore yol anlatalım eger hollandadaysan ısın kolay turkıyedeysen ıslemler zaman alıcak
ben turkıyedeyım hollandaya deyılım malısef :? bırde bu işlemler kaç gun surer alper yardıcı olursan sevınırım
arkadasım bak bu ısler dedıgım gıbı maddıyata bakıyo eger ıyıyse durumun daha kısalır benım kı tam bısene olacak bu ıslere baslayalı eger durumun ıyıyse hemen ev bulursun ıs bulursun buda 5 ay ıcınde tamamlanır vızeye basvurursun ve uc ayda oratalama vıze cıksa 7 8 ay ıcınde orda olursun ben bıraz ugrastım ve cok bekledım tam bısene oldu hala ses yok vızeye basvuralı 5 ay doldu
allah sabır versın umarım herşey istedıgın gıbı olur en kısa zamanda gıdersın eşinin yanına allah yardımcın olsun kardeşim :geek:
amın tesekkurler ınsallah hepımız bunu ıstıyoruz

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol