Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

BENİMDE VİZEM ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIII

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 5.020 görüntülenme
Arkadaşlar benimde vizem çıktı.Allahıma şükürler olsun rabbim herkesin yüzünü güldürsün yar ve yardımcısı olsun çok sevinçliyim sevincimi sizinle paylaşıyorum.Eşim ben işteyken aradı inanın şoke oldum ve sevinmeye fırsat olmadı :)

Bende birgün buradan yazarmıyım vizem çıktı diye...evrakları postaladıktan sonra sabırsızlıklan bekledik sonucu.17 martta başvuru yapmıştık bugün 8 nisan avukatımız bugün aramış ind ile görüşmüş ve okeylendiğini söylemişler 25 günde vizem çıktı

Bu siteye kuran geliştiren emek veren yardımcı olan herkesten Allah razı olsun
Tebrikler arkadaşım. Bu arada 25 gunde vize alarak rekor kırdın. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.
valla tebrikler arkadasım,,evet arkadasımızın dedıgı gıbı rekor kırdın harbı ha..

allah yenı hayatında utandırmasın..
saolun arkadaşlar

evet rekor bencede avukatla işimizi takip ettik
Hadı gozun aydın arkadasım,

Darısı tum bekleyenlere ınsallah.. :geek: :geek:
arkadaşlar 830 € mektup geldikten sonramı yatıracağız vize için randevü kaç gün içerisinde verirler birde ankaraya giderken hangi evrakları istiyorlar yardımcı olursanız sevinirm

allah herkese yardımcı olsun darısı vizesi çıkmayanların başına
TEBRİKLER DARISI BEKLEYEN TÜM HERKESE İNŞALLAH.. :P :P
:ugeek: tebrikler arkadasim

yeni yasaminda basarilar

darisi diger arkadaslarimzin basina

kolay gele
reisbey2008 yazdı:
arkadaşlar 830 € mektup geldikten sonramı yatıracağız vize için randevü kaç gün içerisinde verirler birde ankaraya giderken hangi evrakları istiyorlar yardımcı olursanız sevinirm

allah herkese yardımcı olsun darısı vizesi çıkmayanların başına

hayırlı olsun kardeş, eşine kabul edildiğini bildiren mektup gelicek, mektupta parayı nereye ve nasıl yatacağını yazıyor, paran yattıktan sonra ortalama 1 hafta içinde ankaraya geliyor, iks renadevuyu bu aralar hemen veriyor, ben dün aradım bana 1 gün sornrasına verebiliriz dediler ama ben perşembe gününe aldım, evraklar için vizenin gelip gelmediğini öğrenmek için konsolosluğu aradığın zaman eğer vizen gelmişse telefondaki görevli neler gerelktiğini söylüyor, herkezden farkılı şeyler istiyorlar, ama sen eğer aceşem var diyorsan http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=9&t=1589 adresine bakabilirsin, bunların dışında birşey isteyeceklerini sanmıyorum. ama pasaportuna dikkat et, vizeni aldığın günden itibaren bazıları 6 ay diyor ama iks bana 9 ay dedi, sen her ihtimale karşı süresini uzat pasaportunun,

ALLAH (C.C.) yardımcın olsun...
Tebrikler arkadaşım. :ugeek: yeni yaşamında bütün güzellikler seninle olsun.darısı şu an bekleyen arkadaşlara.ah keşke onlarada 25 günde çıksada kimse beklemekten stress yapmasa.
evet arkadaslar dıkkatınızı cekerım,,pasaportunuzu uzattırmadan gıtmeyın yoksa sorun yaparlar..bızede bunu ınd'den oyledıler..ben hemen pazartesı gunu uzattırdım 1 yıl daha..146.30ytl tutuyor..

allah yardımcınız olsun
tebrik ederim.darısı tum bekletenlere.yanı hayatında başarılar ve mutluluklar seninle olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol