haklısın mad love ama ıste bı bulastık bu ıse kurtulamıyoruz yarımız orda yarımız burda kaldı tek yol orası hayırlısı arkadasım ısın gucun rast gelsın cumlemızın
Ben belcikadayim
insallah hersey gonlunuzce olur eger gent olursanz gorusurz kolay gelsin
hayirli gunler
hayirli gunler
arakdasların cogu gentte ama ben genkteyım hayırlısı olsun gorusuruz ınss nasıp
mad love benim evim frans van ryhovelann da voldelgeme giderken sen nerde sin insallah gorusuruz gentte..
alper kardesim yokmu bi gelisme ya herkese dua ediyorum ama sana daha fazla dualarim seninle insallah biran once kizina ve esine kavusursun..
cozi ben nieuw gentteyim universiteit ziekenhuis tarafi simdi sen yenisin ama cabuk ogrenirsin aramiz 2 otobusluk
cozı dostum allah razı olsun ama yok hıc bısey artık kafayı yıyecem ya valla hıc bısey soylemıyolar beklıyceksınız dıyolar
sabret alper sabret sabrin sonu selamet
sabredıyorum ama patladım artık 6 olacak yakında
selam arkadaşlar bu bekleyiş çok zormuş benimkide nerdeyse 3 aya yaklaştı ney nasıl olcak bilmiyorum ucu bucagı görünmeyen amansız bir bekleyiş 6 ay olmak üzre diyorsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH en kısa zamanda gidersin sevdigine kavuşursın Esimi cok özeldem eşimi görmeyeli 10 ay oldu kafayı yicem ne yapcam bilmiyorum burda ise tam bir boşluktayım bugun yarın giderim diye iş yerimide kapattım akşam olsa sabahı edemiyorum sabah olsa akşamı edemiyorum deli divaneye döndüm nasıl zor bişeymiş bu bekleyiş KURBAN OLDUGUM MEVLAM HERKESİN YARVE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
Arkadaslar umudunuzu yitirmeyin herseye ragmen son zamanlarda sadece dil sorunu yapmayan belcika oldugu icin ozellikle fasli insanlar cok istekte bulunuyor tabi buna turklerde dahil bu yuzden vizelerin cikmasi bi hayli uzun surmeye basladi benim vizem 4 ayda cikmisti ama bakiyorum artik baya uzun suruyor ama yine de ben vizenizin kesin kabul edilecegine eminim kendinizi sikintiya sokmayin rahat olun bende o kadar sikintiya girdim her gun dofi nin sitesine bakiyordum cikti mi cikmadi mi diye ama sonuc olarak belcikadayim...
ınsallah yasgok ya 6 ay oldu ses yok daha
ben 1 ay oldu hala beklyorum esım belcıka watandası ıkımızde 2 c ewlılıgı ben daha once nl de yasamıstım baska bır beraberlıkle belıkaada 9 aya yakın yasadım 1 ay oldu daha haber yok genelde 3 ay da cıkıyormus galıba bu benmkıde 3 ay surecek black listede falan degılım bakaılım sonuc ne olacak bılgı werebılecek arkadas warsa sewınırrım
merak etme sen alırsın arkadas
merhabalar...benim vizemde 45 gunde bana teslim edilmisti birazda sans sanirim ama aile birlesimi vizesini red edemezler biraz uzatabilirler iciniz rahat olsun arkadaslar.sevgiler.
nıl 7 ay oldu vızeye basvuralı en son gelısme polıs geldı belcıkadakı evımıze esım ısden gelmıs tam polıs geldıgınde en son haber bu
tamam iste buda iyi bir gelisme yakinlasmis senin vize isin bu guzel haber alper kardesim,vize vermeden once polisin eve gelme kanunu eskiden yokmus gecen yil tam ben vize alacagim zaman bu kanun cikti dediler bizde, gecen yil benim vize cikti konsolosluga gittim 3 temmuz 2007 de konsolosluk dedeki polisin belcikadaki evini bakmasi ve sonrada belediyeden onayli oturulabilir belge birde orada esinin senin saglik guvenceni nasil saglayacagini belgelecek belge gondermesi gerek demisti onlari esim bana yolladi bende konsolosluga goturdum dosyama koydular vizeyi 1 gun sonra hemen aldim seninde yaklasmis eger sizin baska sorun yoksa seninde yaklasmis bildigim kadariyla polisin eve gelip kontrol etmesi son asama hadi hayirlisi olur insallah :geek: seninle.
nıl arkadasım pekı sımdı benden de ısteyeceklermı bu saglık sıgorta guvbencemı ne onu esım nerden alıcak sunu ıyıce anlatsan arkadasım
alper eger kanunlar degismediyse istiyolar ama sen istemelerini beklersin ama ilk evrak duzenlerken esinin yolladigi evraklar icindede olablir o evrak dedim yaa ben basvuru yaparken o kanun yoktu 1 temmuz 2007 de cikmis kanun benim vizede 3 temmuzda cikinca mecburen esimin sonradan yollamasi gerekti sen sakince beklemelisin isterlerse eger esin belcikadaki bagli oldugu ziekenfounsdan aliyor onu yani ssk dan diyeyim sana ama sanirim size gerekmez biz kanunun ilk ciktigi zedelerden oldugumuz icin sistem simdi oturmustur sen sadece bunlar bil yeter eger basina gelirse bilgin olur kardes.hayirlisi olsun.
tesekkurler nıl sımdı daha ıyı anladım ıns bı sorun cıkmaz ok saygılar
bu belgeyi isterlerse bilginiz olur nerden alacaginizida bilirsiniz ogrenmis oldun ama sanirim size gerek kalmaz bence dedigim gibi sistem oturmustur aslinda gerek yok ama zorluk cikarmak icin ellerinden geleni yapiyorlar musluman ulkeden istenen evraklari baska milletten istemiyorlar okulda baska yabanci arkadaslardan sorusturdum bu durumda tabiki bizim adimiza :( AB de ayrim yok diyolar gelsinde gorsunler valla bal gibide var caktirmadan is yerinde her gun caktirmadan yuz yuze geliyoruz hakkimizda hayirlisi olsun memleketimizde is guc olsa kimse dusmez gurbet yollarina.herseyin hayirlisi olsun.
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol