Bugün sınava girdim ben, sınavdan aklımda kalanları yazayım öncelikle:
Nazeggen:
Hoe gaat het?
Ik ben trots op je
Korte vragen:
Wat is de gebouw op een rivier?
Welke dier is groter, een kip of een olifant?
Waar zijn de wolken, in de zee of in de lucht?
welke kleur is... anlamadım burayı rood diyiverdim
Welke kleur is donker, geel of bruin?
Tegenstelllingen:
groot
dochter
echt
wacht
Verhaal: hikaye bölümünü de biraz anladım. anlatırken: ik begrijp het verhaal niet helemaal maar wat ik hoorde was:..... aklımda kalan kısa cümleleri ya da kelimeleri söyledim. kalan zamanda kendimi tanıtıcaktım ki, birden ne diyeceğimi şaşırdım. ik ben 24 jaar dedim sonra ik heb geen trek in kaas dedim saçmaladım. :)
Sınav bittikten sonra ordaki bayana sordum öğrenebilir miyim şimdi diye.. olmaz dedi ama iyi geçmiş sadece bunu söyleyebilirim dedi.neyse sonra adresimi yazınca kadın ankarada mı oturuyosun dedi evet dedim. hollanda'dan onlardan bazı deneme sınavları uygulamalarını istemişler, onlar da sınavı geçenlerden rica etceklermiş ama uzakta oturanlar için zor olacağından , ankarada oturduğum için bana dedi bu deneme sınavına gelirmisin dedi.gelirim dedim. sonra sen sınavı geçtin dedi amirini de çağırdı o da ok ledi. işte böyle :) kurtuldum ben de.5 temmuzda deneme sınavına gidicem, belki yeni sistem için sınav denio olabilirler.
Bu sitedeki yardımlaşmayı seven tüm dostlara kucak dolusu sevgiler... çalıştığım herşeyi bu sitenin sayesinde buldum...
darısı yeni sınava gireceklerin başına
sevgiler
Ben de sınavı geçtim :))
hadi hayirlisi olsun darisi mvv ye
hayırlı olsun kardeş darısı vizen inşaallah.
Bugün sınava girdim ben, sınavdan aklımda kalanları yazayım öncelikle:
Nazeggen:
Hoe gaat het?
Ik ben trots op je
Korte vragen:
Wat is de gebouw op een rivier?
Welke dier is groter, een kip of een olifant?
Waar zijn de wolken, in de zee of in de lucht?
welke kleur is... anlamadım burayı rood diyiverdim
Welke kleur is donker, geel of bruin?
Tegenstelllingen:
groot
dochter
echt
wacht
Verhaal: hikaye bölümünü de biraz anladım. anlatırken: ik begrijp het verhaal niet helemaal maar wat ik hoorde was:..... aklımda kalan kısa cümleleri ya da kelimeleri söyledim. kalan zamanda kendimi tanıtıcaktım ki, birden ne diyeceğimi şaşırdım. ik ben 24 jaar dedim sonra ik heb geen trek in kaas dedim saçmaladım. :)
Sınav bittikten sonra ordaki bayana sordum öğrenebilir miyim şimdi diye.. olmaz dedi ama iyi geçmiş sadece bunu söyleyebilirim dedi.neyse sonra adresimi yazınca kadın ankarada mı oturuyosun dedi evet dedim. hollanda'dan onlardan bazı deneme sınavları uygulamalarını istemişler, onlar da sınavı geçenlerden rica etceklermiş ama uzakta oturanlar için zor olacağından , ankarada oturduğum için bana dedi bu deneme sınavına gelirmisin dedi.gelirim dedim. sonra sen sınavı geçtin dedi amirini de çağırdı o da ok ledi. işte böyle :) kurtuldum ben de.5 temmuzda deneme sınavına gidicem, belki yeni sistem için sınav denio olabilirler.
Bu sitedeki yardımlaşmayı seven tüm dostlara kucak dolusu sevgiler... çalıştığım herşeyi bu sitenin sayesinde buldum...
darısı yeni sınava gireceklerin başına
sevgiler
Hayirli ugurlu olsun darisi vizene diyelim.
Hayırlı olsun lilymarlene,umarım vizenide en kısa zamanda alırsın eline.
Hayirli olsun gözünaydin, darisi vizene insallah ;)
:ugeek: :ugeek: :ugeek: gozun aydin kardesim.darisi vizene insallah.rabbim yardimcin olsun .
bol sanslar
bol sanslar
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inşallah vizende çabucak çıkar...
Tebrikler kardeş,darısı sınava gireceklerin başına.
Allah vize işlemlerinde kolaylık nasip etsin inşallah,
tabii benimde :D
Allah vize işlemlerinde kolaylık nasip etsin inşallah,
tabii benimde :D
tebrikler gozunaydin arkdsm,,,,darisi vizene ins ins ins,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol