bende yeni katıldım aranıza.Banada yer var mı burda sevgili arkadaşlar??umarım hep beraber çok güzel günler geçiririz bu sitede.ve umarım bu dili burda öğreniriz hep beraber :)
bende geldim
bende yeni katıldım aranıza.Banada yer var mı burda sevgili arkadaşlar??umarım hep beraber çok güzel günler geçiririz bu sitede.ve umarım bu dili burda öğreniriz hep beraber :)
aramıza hoşgeldin arkadaşım
umarız sitemizden birşeyler öğrenirsin ;)
hoşbuldumm :)
umarım çok şey öğrenirim bu sitede :)
umarım çok şey öğrenirim bu sitede :)
Hoş geldiniz,
Yerimiz geniş, herkese yer var. Yeterki kalıcı olmak için gönüllü olun.
Yerimiz geniş, herkese yer var. Yeterki kalıcı olmak için gönüllü olun.
aramıza hoşgeldin arkadaş
hepinize tşk ederim arkadaşlar.umarım çok uzun yıllar hep beraber oluruz.Allah hepimizin gönlüne göre versin herşeyi...
merhaba arkadaslar.
bende aranıza yenı katıldım..umarım herkezın istedıklerı butun iyi şeyler gerçeklesir ve sınava gırıcek arkadaslara basarılar dılerım..
bende aranıza yenı katıldım..umarım herkezın istedıklerı butun iyi şeyler gerçeklesir ve sınava gırıcek arkadaslara basarılar dılerım..
Aramıza hosgeldınız arkadaslar,
Bu sıtede cok faydalı seyler var,sızlerde yararlanırsınız ınsallah..
Bu sıtede cok faydalı seyler var,sızlerde yararlanırsınız ınsallah..
hoşbulduk sevgili arkadaşlar...
merhaba arkadaslar,hosbulduk,,evet bencede cok yararlı bilgiler var burada,,umarım herkezin işine yarar.. :roll:
merhaba arkadaslar.
Siz de hoşgeldiniz,
Siteden faydalanmanız ümidiyle,
Kolay gelsin.
merhaba herkese bende burdayim geleli 2 ay oldu ama bu benim ilk degil hollanda daha once 2 sefer tatil icin geldim ama simdi oturum icin geldim hala canlisamiyorum buda gozel birseydegil ama alisica baska yollu yok bunun sevgilerle busite cok ama cok faydali arkadaslar burda emegi gecen tum arkadaslara cok tesekurler sevgilerle mehmet : ;)
hosgeldiniz arkadaslar..bu site gercekten bi harika..o kadar yardimini gorduk ki;bunu anlatmasi cok zor..herkesin bagimli oldugu gibi sizinde ole olucanizi dusunuorum..sitemize tekrar hosgeldiniz..hersey gonlunuzce olsun..
tşkler arkadaşım.hoşbulduk...hala siteyi karıştırıyorum ve her yeni gün bişiler öğreniyorum gerçekten çok güzel bi site.benim erkek arkadaşım hatta sözlüm nlde oturuyor onun için bu işlere giriştim ama onun hala haberi yok böle bişi yaptığımdan bu sitede öğreniceğim bi çok şeyle ona sürpriz yapmayı planlıyorum :)
yardımı dokunan herkesten allah razı olsun...
Allaha emanet olun.
yardımı dokunan herkesten allah razı olsun...
Allaha emanet olun.
tüm yeni katılan arkadaşlara hosgeldiniz diyorum.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol