merhaba arkadaslar ben pinarim ozledim ya burayi ugur abi artik degismiyecek degilmi sitemiz herkese kolay gelsin gorusuruz tekrar bir arada olmak guzel
bende geldim ( site degisikliginden sonra )
hoşgeldiniz arkadaşlar
nerelerdesin... Hosgeldin
Illa Pinari istiyolar.....
Aman bidaha gitme haaa
Aman bidaha gitme haaa
hoşgeldin şekerpınarı inşallah sitemiz değişmeyeck tekrar bu sitemizi yıktırmayacağız. sonuçta ne olursa olsun biz bir aileyiz ve inannın güçlü bir aileyiz görüyorumki eski üyeler toplanmaya başladı anlaşıldıgı gibi sağlam bir ailemiz varmış. herkese katkısı olan yada olmayan tesekkur ederim sitemize yardımlarınızdan dolayı.
kolay gelsin herkese
kolay gelsin herkese
sitedeki eksklerden bitanesi ve tatlisi geldi demek :)
tekrar hosgeldin Pinar,
gorusuruz
kolay gele
tekrar hosgeldin Pinar,
gorusuruz
kolay gele
tesekkurler arkadasim evet biz burada bir aileyiz iyi calismalarhoşgeldin şekerpınarı inşallah sitemiz değişmeyeck tekrar bu sitemizi yıktırmayacağız. sonuçta ne olursa olsun biz bir aileyiz ve inannın güçlü bir aileyiz görüyorumki eski üyeler toplanmaya başladı anlaşıldıgı gibi sağlam bir ailemiz varmış. herkese katkısı olan yada olmayan tesekkur ederim sitemize yardımlarınızdan dolayı.
kolay gelsin herkese
sitedeki eksklerden bitanesi ve tatlisi geldi demek :)
tekrar hosgeldin Pinar,
gorusuruz
kolay gele
tesekkur ederim ya ben simaririm ama tesekkur ederim ablacim gorusuruz
nerelerdesin... Hosgeldin
Aman bidaha gitme haaa
tesekkur ederim arti buradayim evet ugur abi ilk kayit oldugum gun tum sarulara cevaplari yazdim artik buradayim hersey kontrol altinda yani :lol:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol